phone-icon

Jeep Renegade 4XE novi model

Jeep Renegade 4xe predstavlja beskompromisno hibridno rješenje pomoću savršenog spoja tehničkih karakteristika bez premca specifičnim za sva SUV vozila marke Jeep, što razinu sposobnosti automobila vodi na novu razinu. Sve to postiže se zahvaljujući najnaprednijoj tehnologiji u kombinaciji s većim performansama (do 167 kW (240 KS)), većom sigurnošću (pogon na sva četiri kotača uvijek je dostupan) i manje štetnim utjecajem po okoliš (s emisijama CO2 nižim od 50 g/km u hibridnom načinu rada).
 

Renegade 4xe
Opis vozila
Legendarne i izvanredne linije modela Renegade više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila. Interijer je dizajniran s fokusom na vozača i suputnike. Svestrani prostor za pohranu u kabini i prostrani prtljažni prostor pružaju udobnost svima u svim uvjetima. Međutim, različite kombinacije boja omogućuju vam da naglasite svoj jedinstveni stil. Nadgledajte parametre svog vozila, planirajte i odaberite način punjenja. Također pronađite najbližu stanicu za punjenje. Sve to na jednom ekranu. Infotainment sustav u plug-in hibridnom vozilu Jeep Renegade kombinira sve najnovije značajke kako bi se hibridna mobilnost iskoristila na maksimalan način.
 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Renegade 4ex dolazi s 1,3-litrenim turbo benzinskim motorom s električnim motorom smještenim između stražnjih kotača kojeg pogoni baterija od 11,4 kWh koja se može puniti tijekom vožnje ili upotrebom vanjske strujne utičnice. Sam 1,3-litreni turbo benzinski motor iznimno je učinkovit i ima izlaznu snagu od 95 kW (130 KS) ili 132 kW (180 KS), plus dodatnih 44 kW (60 KS) koje proizvodi električni motor, što dovodi do ukupne brojke od 139 kW (190 KS) (verzija Limited) ili 176 kW (240 KS) (verzije Trailhawk i S). Što se tiče momenta, električni motor proizvodi moment od 250 Nm, dok motor s unutarnjim izgaranjem proizvodi 270 Nm. Kombinacija motora s unutarnjim izgaranjem i električne jedinice jamči visoke performanse i izniman užitak pri vožnji: ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže se za otprilike 7,5 sekundi uz razvijanje maksimalne brzine od 130 km/h u samo električnom načinu rada te 200 km/h u hibridnom načinu rada. Brz odaziv i glatki prijenos snage jamče maksimalan užitak pri vožnji.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Jeep vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Jeep prodajnog savjetnika

 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek