Poslovni korisnici

Partneri usmjereni ostvarivanju ciljeva i postizanju najboljih rezultata

Poslovni korisnici imaju specifične potrebe, a Gašparić grupa je među prvima odgovorila takvim kupcima nudeći im visok nivo profesionalnosti.  Grupa se obraća poslovnim korisnicima sa specifičnim i stručnim zahtjevima: prilikom nabavke veće flote vozila, flote vozila sa profesionalnim nadogradnjama, nabave lakih gospodarskih vozila, pružajući kupcima uvjete koje prilagođavaju njihovim mogućnostima.

Kako bi zadržli pozitivno iskustvo svojih kupaca, ali i postali lider na tržištu, Gašparić grupa će pratiti kupca kroz njegovo cjelokupno putovanje, od potrage za idealnim vozilom, načinima financiranja do kompletnog razdoblja osiguranja i održavanja.

Uvijek imamo na umu financijske prednosti za Vaše poslovanje – od razvoja i opremanja flotnih vozila i opcija ekonomične kupnje do širokog spektra usluga i proizvoda osiguranja.

Za niske troškove transparentne strukture koji se lako kontroliraju.

 

Flotna ponuda

Kako biste od samog početka profitirali od najveće moguće učinkovitosti, dobit ćete popust na naznačenu cijenu. Kao flotnome kupcu najmanje 2 vozila, Vaš će Vam prodavatelj omogućiti da iskoristite atraktivne uvjete kupovine prilagođene vašim potrebama i veličini vašeg voznog parka.


Flotni paketi

Naši flotni paketi omogućuju Vam da imate više opreme u Vašim vozilima i da na taj način povećate komfor, sigurnost i mogućnosti za komunikaciju, a sve to po posebno pristupačnoj cijeni paketa. Više detalja pronađite na sljedećim stranicama.


Flotni servisni paketi

S transparentnom strukturom cijena, naši servisni paketi posebno su ekonomičan način jamstva da će Vaša vozila dugoročno zadržati svoju vrijednost. I ovdje možete birati između niza usluga krojenih da zadovoljavaju Vaše individualne potrebe.


Operativni leasing

S operativnim leasingom uvijek ćete troškove vozila imati pod kontrolom. On kombinira ugovor o leasingu i automobilsko osiguranje s brojnim prednostima te Vam istodobno omogućuje financijsku fleksibilnost i sveobuhvatno pokriće.


Kontaktirajte nas:

Marijo Marković
Voditelj prodaje 
Marijo.markovic@auto.hr
01/ 62 54 081
091/63 79 372