phone-icon

Novi 2019 Jeep® Renegade

Novi 2019 Jeep® Renegade
Novi 2019 Jeep® Renegade bit će prvo vozilo s inovativnim turbo benzinskim motorima koji smanjuju potrošnju goriva i jamče izvrsne performanse, kako na asfaltiranim cestama tako i u „off-road” uvjetima.

Postoje dvije opcije benzinskog motora:1-litreni snage 120 ks i 1,3-litreni snage 150 ili 180 ks.
Ponudu motora nadopunjavaju dizelski motori, 1,6-litreni 100 ks i 2,0-litreni 140 ili 170 ks Multi Jet II turbodizel sa sustavom SCR (selektivna katalitička redukcija).

Glavne novosti na vanjštini uključuju LED prednja svjetla i nove 19-inčne kotače.

Za „Off-road” sposobnosti legendarne za marku Jeep zaslužna su dva napredna sustava 4×4, „Jeep Active Drive” i „Jeep Active Low”, koji jamče vodeće performanse u svim uvjetima.

Tehnološki najnaprednije sigurnosne značajke, uključujući sustav upozorenja za napuštanje prometnog traka Plus, sustav za pomoć pri regulaciji brzine sa značajkom raspoznavanja prometnih znakova, u osnovnoj su opremi za sve modele, dok su sustav upozorenja za udarac sprijeda Plus i aktivno kočenje u slučaju nužde u osnovnoj opremi za model Limited.

Po pitanju prostranosti u unutrašnjosti, Renegade je najbolji u svojoj kategoriji, a posebno se ističe velikim prostorom za glavu i širokim sjedalima. 

Model Renegade se od prve pojave na tržištu jasno ističe svojom funkcionalnošću. Ta je funkcionalnost sada dodatno naglašena s novom središnjom konzolom koja sada ima ugrađen držač za mobilni telefon, nove držače čaša i dodatne pretince za odlaganje, uključujući džep za odlaganje uređaja iPad Mini i drugih sitnica.

Na novom je mjestu i dodatni USB ulaz (sada se nalazi na stražnjem dijelu središnjeg naslona za ruke kako bi bio lako dostupan putnicima straga), u osnovnoj opremi od modela Longitude naviše. Sva ta pametna rješenja donose više od 1,2 litre dodatnog prostora za odlaganje.

Renegade nudi i brojne mogućnosti prilagodbe prema željama kupaca zahvaljujući različitim konfiguracijama dostupnim za svaku razinu opreme. Tako kupci mogu odabrati onu razinu opreme koja najbolje zadovoljava njihove potrebe i mogu birati presvlake Trespass Black i Polar Plunge. Potonje su, primjerice, u ponudi u kombinaciji sive Ski Grey i crne kože sa sivim proštepima Ski Grey na modelu razine opreme Limited. Druga dizajnerska poboljšanja uključuju redizajnirane okvire autoradija, ventilacijskih otvora, središnjeg tunela i zvučnika. U unutrašnjosti također ima detalja preuzetih s modela Wrangler, primjerice, vodoravna ploča s instrumentima sa središnjim fokusnim točkama i trapezoidni detalji.
 
Novi Jeep Renegade dostupan je u dvije konfiguracije, s pogonom na prednje ili na sva četiri kotača. Za legendarne Jeep „off-road” sposobnosti zaslužna su dva napredna sustava 4×4, „Jeep Active Drive” i „Jeep Active Low”, koji jamče vodeće performanse u svim uvjetima upotrebe. Jeep Selec-Terrain ima ugrađene četiri postavke (Auto, zadani način rada s isključenom stražnjom osovinom; način rada Snow, 4WD za manje proklizavanje prednjih kotača; način rada Sand and Mud, 4WD za maksimalnu trakciju pri niskim brzinama uz poticanje dodatnog okretanja kotača) za optimalan odaziv na svim cestovnim površinama.

Modeli će u prodajnim salonima diljem Europe biti dostupni od rujna, a klikom na link budite među prvima za test vožnju novog Jeep® Renegade.
Provjerite našu ponudu Jeep vozila