phone-icon

Fiat vozila

Uz nepogrešiv izričaj ”Made in Fiat” dizajna modela,  Fiat nudi fleksibilnost, racionalnost i kvalitetu, sve čvrsto spojeno u kompaktne dimenzije, te mnoštvo prostora u unutrašnjosti i odabir premium materijala i tkanina, kao i najsofisticiranijih tehnologija u službi sigurnosti, udobnosti i dobrobiti u putničkoj kabini.

Čvrst, robustan izgled automobila pronalazi svog savršenog stilskog dvojnika u harmoničnim linijama koje proizlaze iz dimenzija idealnih za klijente koji traže udobnost, prostranost i opremu, tipične za kompaktnu limuzinu.
Kompaktan izvana, privlačan iznutra: prostrana, zaštitnička okolina sa širokom uporabom materijala i završne obrade visoke kvalitete te mnoštvom praktičnih odlagališta. Ugodna putnička kabina s nepogrešivim 'Made in Italy' potpisom  dostupna je u više unutrašnjih konfiguracija, te nudi mogućnost odabira različitih tkanina, kože, obloga i boja.

Stilski talijanski dizajn također se može vidjeti u detaljima koji Fiat modele čine doista jedinstvenim, kao što su elegantni kromirani detalji – od kvaki prednjih vrata s amblemom 'brkova', do okvira svjetala i kvake vrata prtljažnika.