phone-icon

FIAT NOVA vozila

Uz nepogrešiv izričaj ”Made in Fiat” dizajna modela, Fiat nova vozila nude fleksibilnost, racionalnost i kvalitetu, sve čvrsto spojeno u kompaktne dimenzije te mnoštvo prostora u unutrašnjosti i odabir premium materijala i tkanina, kao i najsofisticiranijih tehnologija u službi sigurnosti, udobnosti i dobrobiti u putničkoj kabini.

Čvrst, robustan izgled Fiat gradskog automobila pronalazi svog savršenog stilskog dvojnika u harmoničnim linijama koje proizlaze iz dimenzija idealnih za klijente koji traže udobnost, prostranost i opremu, tipične za kompaktnu limuzinu.
Fiat gradska vozila i automobili kompaktna su izvana i privlačna iznutra: prostrana, zaštitnička okolina sa širokom uporabom materijala i završne obrade visoke kvalitete te mnoštvom praktičnih odlagališta. Ugodna putnička kabina s nepogrešivim 'Made in Italy' potpisom kod Fiat novih vozila dostupna je u više unutrašnjih konfiguracija te nudi mogućnost odabira različitih tkanina, kože, obloga i boja.

Stilski talijanski dizajn kod Fiat automobila također se može vidjeti u detaljima koji Fiat modele čine doista jedinstvenim, kao što su elegantni kromirani detalji – od kvaki prednjih vrata s amblemom 'brkova', do okvira svjetala i kvake vrata prtljažnika.