phone-icon

Gašparić grupa


Poslovanje Gašparić grupe seže u daleku 1982. kada je u Velikoj Gorici njen osnivač, Damir Gašparić otvorio automehaničarski servis te punih osam godina u maloj radionici kovao planove za budućnost. Kako su planovi rasli, prostor u Velikoj Gorici sve je više kočio željena proširenja te je stoga obrt 1990. preseljen na današnju adresu u Vukovinu.

„Uvijek sam imao želju upotpuniti ponudu da naši klijenti svu potrebnu uslugu za svoja vozila mogu dobiti na jednom mjestu i odmah. Godinama sam osluškivao njihove potrebe i pokušao izaći im u susret, kako su one rasle tako se i nama nametala potreba za proširenjem i modernizacijom naših prostora i sve stručnijim usavršavanjem naših djelatnika.“

Samo dvije godine kasnije, 1992. godine Gašparić auto potpisao je ugovor o servisiranju i prodaji Hyundai vozila te time postao jedan od prvih Hyundai ovlaštenih ugovornih prodavatelja i servisera u Republici Hrvatskoj.
U početku, Gašparić auto protezao se na 900m² te je dogradnjom i proširenjem kapaciteta danas prerastao na gotovo 5500m² poslovnog prostora u sklopu kojeg su salon i servis. U servisu naše stručno osoblje za Vas će rješiti mehaničarske, autolimarske, lakirerske i autoelektričarske radove.
Osim marke Hyundai, Gašparić auto svoje poslovanje 1993. godine proširuje brandovima Chrysler i Jeep. Već tada je začeta vizija o razvijanju multibrand poduzeća koje bi Vam pružilo široku paletu izbora prilikom kupovine i brige o svom limenom ljubimcu na jednom mjestu.

   
Zbog Vašeg povjerenja koje nam godinama iskazujete, težili smo konstantnom razvoju i unapređenju naših usluga kao i samog servisnog prostora u kojem Vaši limeni ljubimci provode vrijeme prilikom pregleda i popravaka. Kako bi udovoljili standardima koje je propisao Daimler AG (tadašnji vlasnik Mercedes-Benz, Chrysler i Jeep), 2002. godine morali fizički odvojiti spomenute brandove. Tako je započela ideja o dodatnom proširenju na novu zgradu u koju se smjestilo poduzeće Auto Gašparić, danas zaduženo za prodaju i servis Mercedes-Benz, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Lancia i Fiat Professional vozila.

S proširenjem nismo stali niti u 2012., kada postajemo ovlaštena maloprodaja i servis za Mitsubishi vozila.

„Danas je ponuda vrlo velika, svi nude sve i puno ovisi o tome kako ćete se postaviti prema kupcu i što činite da ga zadržite, da mu izađete ususret kad mu je najteže... a takav odnos njegujemo već godinama.“  

Sigurno smo Vas sada dovoljno zbunili s poviješću, pa ćemo nastaviti samo s planovima svih 70 zaposlenika Gašparić grupe, a to je težnja da kvalitetno ostvarimo sve Vaše želje.
Stoga ponosno iznosimo svoj slogan:

„Kupnjom vozila u salonima Gašparić grupacije, naše prijateljstvo tek počinje.“       
Saznajte više o nama na ovim WEB stranicama i  posjetite naš autosalon:

Velika Gorica:
Velikogorička 19, Staro Čiće, 10419 Vukovina

Tel: 0800 650 650
Fax: 01/ 62 54 080                                                                                                                                                 
Radno vrijeme: 08-19 Subota: 09-14
www.auto.hr