phone-icon

Jeep Compass 4XE novi model

Legendarne i izvanredne linije modela Jeep Compass više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila. Marka Jeep redizajnirala je pogon na sva četiri kotača kombinirajući konvencionalni pogon 4×4 s električnim motorom. To se odražava u boljim performansama, potpunoj udobnosti vožnje te istodobno nižoj potrošnji goriva i nižim emisijama CO2.

Compass 4xe
Opis vozila
Legendarne i izvanredne linije modela Jeep Compass više su nego prikladne novoj 4xe plug-in hibridnoj tehnologiji. Inovacija u mobilnosti dolazi iz legendarnog stila.Marka Jeep redizajnirala je pogon na sva četiri kotača kombinirajući konvencionalni pogon 4×4 s električnim motorom. To se odražava u boljim performansama, potpunoj udobnosti vožnje te istodobno nižoj potrošnji goriva i nižim emisijama CO2.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Compass 4ex dolazi s 1,3-litrenim turbo benzinskim motorom s električnim motorom smještenim između stražnjih kotača kojeg pogoni baterija od 11,4 kWh koja se može puniti tijekom vožnje ili upotrebom vanjske strujne utičnice. Sam 1,3-litreni turbo benzinski motor iznimno je učinkovit i ima izlaznu snagu od 95 kW (130 KS) ili 132 kW (180 KS), plus dodatnih 44 kW (60 KS) koje proizvodi električni motor, što dovodi do ukupne brojke od 139 kW (190 KS) (verzija Limited) ili 176 kW (240 KS) (verzije Trailhawk i S). Što se tiče momenta, električni motor proizvodi moment od 250 Nm, dok motor s unutarnjim izgaranjem proizvodi 270 Nm. Kombinacija motora s unutarnjim izgaranjem i električne jedinice jamči visoke performanse i izniman užitak pri vožnji: ubrzanje od 0 do 100 km/h postiže se za otprilike 7,5 sekundi uz razvijanje maksimalne brzine od 130 km/h u samo električnom načinu rada te 200 km/h u hibridnom načinu rada. Brz odaziv i glatki prijenos snage jamče maksimalan užitak pri vožnji.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Jeep vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Jeep prodajnog savjetnika

 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek