phone-icon

EQC

Novi EQC istinski je Mercedes-Benz. To se posebno odnosi na klasične atribute kao što su kvaliteta, sigurnost i udobnost. Oni su popraćeni dinamičnim performansama, zahvaljujući dva elektromotora na prednjoj i stražnjoj osovini s kombiniranom snagom od 300 kW, te inteligentnom strategijom rada za vrhunski električni domet. EQC je dio rastuće EQ obitelji vozila s električnim pogonom tvrtke Mercedes-Benz.

EQC
Opis vozila
Kao prvi model Mercedes-Benza pod novom markom proizvoda i tehnologije EQ, Mercedes-Benz EQC ima brojne elemente dizajna tipične za Mercedes-Benz. EQC utjelovljuje dizajnerski jezik Progressive Luxury. To proizlazi iz kombinacije prepoznatljivog Mercedes-Benz dizajna i vizije inovativnih EQ modela. Zbog svojih impresivnih proporcija, EQC je klasificiran kao crossover SUV. Proširena linija krova i raspored prozora s niskim strukom i stražnjim udubljenjem poput kupea vizualno ga postavljaju između SUV-a i SUV cupea.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Novi Mercedes-Benz EQC pravi je električni SUV s mnogo mjesta i komfora. Dok ga ne ubrzate. Onda se pretvara u sportski automobil. Već iz stanja mirovanja na raspolaganju je puni okretni moment koji glatko ubrzava EQC. To razlikuje čisto električni pogon od bilo kojeg konvencionalnog benzinskog ili dizelskog motora. Rezultat je potpuno nova, očaravajuća dinamika vožnje.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz prodajne savjetnike

 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran