phone-icon

Nova E-klasa karavan

Stigla je Mercedes-Benz E-klasa Karavan. U svakom trenutku pozorna kao nijedno serijsko vozilo dosad. Novi Mercedes-Benzovi sustavi Intelligent Drive u dodatnoj opremi, kao što su DRIVE PILOT, prednja svjetla MULTIBEAM LED ili Remote Park Pilot, predstavljaju, svaki za sebe, prekretnicu na putu prema auto- nomnoj vožnji bez nesreća. Zajedno imaju još veću vrijednost jer zahvaljujući njima, automobil postaje najbolji partner s kojim mogu poželjeti putovati poslovni ljudi, obitelji i svi ostali sudionici u prometu. 

E-klasa karavan
Opis vozila
Mercedes-Benz E-klasu Karavan pokreće nova inteligentna generacija motora. 4-cilindarski dizelski motor u modelu E 220 d snage 143 kW (194 KS) i s najvećim okretnim momentom od 400 Nm omogućava Vam da na nov način doživite učinkovitost. U kombinaciji s automatskim mjenjačem 9G-TRONIC svaka se vožnja podiže na novu razinu. To je prvi 9-stupanjski automatski mjenjač u segmentu premium vozila na svijetu koji se može ugraditi u vozila s uzdužno postavljenim motorima.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tehnički podaci
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran