phone-icon

PRAVILA NAGRADNOG NATJEČAJA

Članak 1: Organizator

Auto Gašparić d.o.o. (Velikogorička 19a, 10419 Vukovina, Velika Gorica, OIB: 69565927095) organizira za sve posjetitelje modne revije ELFS, koja se održava u večernjim satima, 18.10.2023., u hali Family Mall centra i odnosi se isključivo na goste koji će prisustvovati događaju s područja Republike Hrvatske, nagradni natječaj pod nazivom: 
„24 sata s G-klasom“.
 

Članak 2. Objava pravila nagradnog natječaja

Ova pravila nagradnog natječaja objavljena su na web stranici www.auto.hr
 

Članak 3. Uvjeti za sudjelovanje u nagradnom natječaju

Natječaj je otvoren za sve sudionike spomenutog eventa iz članka 1. ovog pravilnika, s prebivalištem u Hrvatskoj, a koji su navršili 18 godina i posjeduju valjanu vozačku dozvolu. Nagrada uključuje preuzimanje i korištenje automobila Mercedes-Benz G-klase na 24 sata i ne može se zamijeniti za novac. Sudionici su odgovorni za vlastite troškove prijevoza do i od mjesta gdje će se preuzimanje automobila odvijati. Nagradni natječaj traje za vrijeme održavanja eventa Modna revija ELFS, 18.10.2023. 20-23h. Svi posjetitelji revije imaju priliku osvojiti nevjerojatno iskustvo vožnje Mercedes-Benz G-Klase na 24 sata.

Sudionici koji žele osvojiti nagradu trebaju zadovoljiti sljedeće uvjete:

  1. Zapratiti Instagram profile @gasparicgrupa i @elfs.hr

  2. Objaviti fotografiju automobila Mercedes-Benz G-klasa, koji je izložen i prezentiran na modnoj reviji ELFS, kao post ili story objavu na svojim društvenim mrežama

  3. Prilikom objave tagirati Instagram profile @gasparicgrupa i @elfs.hr

  4. Upisati hashtag #doziviterazliku #gasparicgrupa

Sudionici natječaja daju svoju privolu da se njihovi osobni podaci (ime, prezime, e-mail adresa, OIB, broj telefona, adresa) koriste u marketinške svrhe i svrhe slanja promotivnih akcija Auto Gašparić d.o.o. i Gašparić-Auto d.o.o. Koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, i to tako da se podaci koriste sve do odjave. Upoznat sam sa pravom da od istih zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu (Agencija za zaštitu osobnih podataka), te postavljanjem upita službeniku za zaštitu podataka ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.
 

Članak 4. Nagradni fond

Nagrada za nagradni natječaj je dozvola za korištenje automobila Mercedes-Benz G-klasa na 24 sata. Uvjeti korištenja nagrade dogovorit će se u suradnji s dobitnikom. Nagradu nije moguće zamijeniti za novac ni kupone u toj vrijednosti. Nagrada nije prenosiva na drugu osobu. Sudionici koji sudjeluju u nadgradnom natječaju nemaju pravo zahtijevati drugačije nagrade ili nagrade u većim količinama od onih koje su navedene u ovim Pravilima.
 

Članak 5. Autorska prava

Sudjelovanjem u natječaju, sudionici izjavljuju da je objavljena originalna ideja sudionika te da nije kopija niti da su njima kršena tuđa autorska prava ili tuđa intelektualna vlasništva.
 

Članak 6: Izbor pobjednika

O pobjednku nagradnog natječaja odlučuje tročlana komisija. Od svih objavljenih story objava tijekom večeri 18.10.2023., zaključno s 19.10.2023. u ponoć, nagradu osvaja najzanimljivija fotografija automobila Mercedes-Benz G-klasa, koji je izložen i prezentiran na modnoj reviji ELFS. U obzir će se uzeti duhovitost i originalnost, izražajna i sadržajna kreativnost. 20.10.2023., stručni žiri Auto Gašparića, objavit će sretnog dobitnika/cu, s područja Republike Hrvatske.

Ovaj nagradni natječaj nije ni na koji način sponzoriran ili promoviran od strane Instagrama i/ili Facebooka.

Stručni žiri se sastoji od 3 člana:

  • Lana Gašparić

  • Marin Bago

  • Ivana Šiškić

Izboru prisustvuju sva 3 člana komisije, u slučaju odsutnosti jednog člana, odabir se prolongira na prvi sljedeći dan kada će svi moći sudjelovati.
 

Članak 7: Objava nagrađenih i preuzimanje nagrada

Dobitnik nagradnog natječaja će biti objavljen kao story objava na službenom Instagram profilu @gasparicgrupa, 20.10.2023. tijekom dana. Dobitnik će bit obaviješten u inbox profila s kojeg je dobitnik sudjelovao u nagradnom natječaju. Dobitnik je obavezan javiti se u roku od 7 dana od primitka obavijesti o osvojenoj nagradi. Ukoliko se dobitnik ne javi, nagrada će ostati nepodijeljena i organizator je može iskoristiti u bilo koju drugu svrhu. Organizator će obavijestiti dobitnika o načinu preuzimanja nagrade. Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju sudionici prihvaćaju ova pravila.

Pravila stupaju na snagu 18.10.2023.