Mislim, dakle vozim Hyundai i20

Mislim, dakle vozim Hyundai i20
Budi spontan, budi buntovan. Budi otkačen i budi ekscentričan. Osim kada biraš novi automobil, tada slušaj svoj razum.
 
Novi Hyundai i20 opremili smo mnoštvom novih funkcija, koje će te natjerati da promisliš još jednom. Gledaj, uživaj i izaberi savršen paket.

Novi i20 dolazi sa svime što tražite od novog automobila – od izražajnog dizajna s dvobojnom karoserijom, vrhunskog sigurnosnog sustava, preko LED dnevnih svjetala, sve do komfora vožnje. 
U salon Gašparić Auto stigao je novi dugoočekivani Hyundai i20 model, senzualnog sportskog dizajna te osvježenog i dinamičnijeg izgleda. Zahvaljujući redizajniranim, hrabro oblikovanim prednjim odbojnicima i prepoznatljivoj Hyundai kaskadnoj rešetki hladnjaka, novi Hyundai i20 donosi živahni vanjski dizajn iz svakog kuta gledanja.
Novi Hyundai i20 po prvi put dolazi uz mogućnost kombinacije nekoliko boja karoserije i dvije boje krova. Tomato Red, Champion Blue i Clean Slate potpuno su nove boje karoserije dok je spektar boja interijera proširen s Blue, Red Point i Blue Point bojama.
Novi 7-inčni dodirni zaslon u boji pruža vozačima pristup važnim komunikacijskim, navigacijskim i audio funkcijama u pokretu. Prostrani interijer u novom i20 idealan je za aktivni i beskompromisni način života vozača jer pruža izvanrednu prostranost za putnike. Kapacitet od 326 litara jamči dovoljno prostora u prtljažniku što ga čini idealnim i za duža putovanja i za vožnju gradom.
Hyundai i20 sada dolazi uz najsuvremeniji Hyundai SmartSense sustav koji je u skladu s najvišim europskim standardima. Sveobuhvatan paket pomoći vozaču nudi značajne pasivne i aktivne sigurnosne tehnologije, a jedan je od primjera sustav pomoći za izbjegavanje frontalnog sudara koji koristi prednju kameru i upozorava vozača u opasnim situacijama, a ako je potrebno i autonomno koči u nuždi. Ostale tehnologije uključuju sustav upozorenja o mogućem umoru vozača (Driver Attention Alert) koji prati ponašanje vozača tijekom vožnje te spriječava moguće nesreće dok sustav pomoći zadržavanja u voznom traku (Lane Keeping Assist) upozorava o nesigurnim pokretima pri brzinama iznad 60 km/h. Hyundai i20 u Europi je dostupan uz jedinstveno petogodišnje jamstvo, u potpunosti prenosivo, s neograničenom kilometražom, što dodatno potvrđuje njegovu kvalitetu i pouzdanost.

* Potrošnja goriva za Novi Hyundai i20: kombinirano 4.8-5.8 l/100 km, CO2 emisija: 109-132 g/km. Iskazana cijena od 89.990 kuna odnosi se na model Hyundai i20 1.2 DOHC 84 KS, Trend. Prikaz je simboličan.

Saznaj više o Hyundai i20