phone-icon

Mercedes-Benz servisna akcija - Proljetni "đir"“

Mercedes-Benz servisna akcija - Proljetni

PROLJETNA MERCEDES-BENZ SERVISNA AKCIJA 2023 -  Proljetni "đir".

Iskoristite popuste na artikle iz naše ponude i najavite se za sezonsku provjeru Vašeg vozila.
 
Vidljivost bez pramca  - Popust 20%

Mercedes-Benz originalni SummerFit koncentrat za pranje brzo i učinkovito skida prljavštinu s vjetrobrana.

▶️ Saznajte više
 
Njega vozila - Popust 20%
Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način - vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu. Obratite se našim servisnim savjetnicima za više informacija.

▶️ Saznajte više
 
Dezinfekcija unutrašnjosti Mercedes-Benz vozila
Cjelokupna usluga izvodi se za otprilike 20 do 25 minuta, a rezultat je čist i svjež mirisni sustav grijanja, ventilacije i klimatizacije te unutrašnjost vozila.

▶️ Saznajte više
  
Dezinfekcija klima uređaja - Popust 20%
Udahnite proljeće punim plućima. Naši servisni djelatnici školovani su za brzo i učinkovito dezinficiranje klima uređaja jer se samo ispravnim čišćenjem i dezinfekcijom uklanjaju štetne bakterije i gljivice. Osim toga, koristimo originalno Mercedes-Benz sredstvo za dezinfekciju uređaja jer nema do mirisa svježe očišćenog prostora ili do originalnog mirisa automobila.

▶️ Saznajte više
 
Nudimo Vam i originalne dodatke - Popust 10%
Originalna Mercedes-Benz dodatna oprema sa stilom.

▶️ Saznajte više
 
Mercedes-EQ
Wallbox stanica za punjenje, prijenosna punionica i kablovi za vaš Mercedes-EQ.

▶️ Saznajte više
 
Originalne Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%
Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima vašeg modela.

▶️ Saznajte više
  
Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 20%
Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je dobro vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.

▶️ Saznajte više
 
Top ponuda Collection proizvoda - Popust 10%
Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao i naša vozila tako su i  Mercedes-Benz Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.

▶️ Saznajte više
  
DriveOn. Garancija bezbrižnosti.
Znajući da težite najboljem, Mercedes-Benz DriveOn produženo jamstvo u trajanju od dodatna 24 mjeseca sada je standardna usluga na svakom novom Mercedes-Benzu. Iako je proizvođač kvalitetno pregledao i isporučio proizvod, bez neispravnosti, analize dokazuju da i uz najveću pažnju i brigu postoji mogućnost pojave malih nedostataka.

▶️ Saznajte više 
 
Originalno Mercedes-Benz motorno ulje
Tim stručnjaka iz Mercedes-Benz AG uspješno je primijenio sva svoja znanja, iskustvo i znanstvena dostignuća tijekom  razvoja ovog motornog ulja koje zadovoljava najviše  standarde kvalitete i idealno je prilagođeno tehničkim značajkama Mercedes-Benz motora.

▶️ Saznajte više
 
Mobilo. Ostanite u pokretu.
U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe. Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

▶️ Saznajte više
 
MobiloVan. Jedan tim za bezgraničnu mobilnost.
Besplatna pomoć na cesti u cijeloj Europi. Brza pomoć na cesti uz Mercedes-Benz kvalitetu. Gdje god postoji cesta, u slučaju nezgode naša pomoć je u blizini.  Da vaš uspješan posao ne bi trpio, omogućit ćemo vam nastavak vožnje u najkraćem mogućem roku.

▶️ Saznajte više
 
Mercedes-Benz servisni paketi
Razumno je provjeriti neke vitalne detalje kako biste mirno nastavili uživati u vožnji svog omiljenog Mercedes-Benz automobila. Sada povoljno možete zamijeniti motorno ulje i filter, filtere goriva, kabine i zraka. Jer baš kao ni vi, ni mi od Mercedes-Benz vozila ne očekujemo ništa manje od pouzdanosti i dugovječnosti.

▶️ Saznajte više
 

Preuzmite cijelu brošuru u PDF formatu. 
Detalji zimske akcije. 
Cilj nam je stvoriti razliku.
 
Upravo predanost detaljima čini izvrstan servis. Gašparić Grupa prilikom servisiranja Vašeg vozila štedi Vaše dragocjeno vrijeme i jednostavno briše neugodne tragove svakodnevice s Vašeg ljubimca. Posjetite naš servis i uvjerite se u kvalitetu usluge.

Naručite se na servis ili pošaljite upit za rezervne dijelove.