phone-icon

1.500 eura popusta uz Jeep financiranje!

1.500 eura popusta uz Jeep financiranje!

Odaberite novi Jeep Compass ili Jeep Renegade i ulovite 1.500 eura popusta uz Jeep financiranje!
Vozila su dostupna u verzijama sa dizelskim ili hibridnim motorom.

Svim kupcima poklanjamo i BON OD 500 EURA za dodatnu opremu.
Sva vozila imaju produženo jamstvo Jeep 5 Plus.

Vozila su na zalihi i dostupna odmah.

  
Prosječna potrošnja goriva i vrijednost emisije CO2: Jeep Compass: 5.1 - 8.1 L /100 km, 47 - 163 g /km; Jeep Renegade: 5.1 - 8.4 L /100 km, 47 - 160 g /km. Vrijednosni bon od 500 eura (s uključenim PDV-om) odnosi se samo na kupnju dodatne opreme, prilikom kupnje novog vozila Jeep Compass ili Jeep Renegade kod kupnje sa financiranjem vozila putem leasing društva Mobil Leasing d.o.o. Zagreb. Bon se ne može zamijeniti za gotovinu ili kombinirati sa drugim popustima. Bon pokriva vrijednost kupnje dodatne opreme po maloprodajnim cijenama (s uključenim PDV-om). Bon se može iskoristiti samo kod jednokratne kupnje kod ovlaštenog prodavača Jeep vozila, gdje je kupljeno novo vozilo Jeep Compass ili Jeep Renegade. U slučaju da je vrijednost kupnje dodatne opreme manja od 500 eura, kupac nema pravo do isplate razlike u gotovini. U slučaju da je vrijednost opreme za kupnju veća od 500 eura, kupac je dužan platiti razliku do konačne vrijednosti kupnje. Bon mogu koristiti fizičke i pravne osobe 60 dana od dana kupnje novog vozila Jeep Compass ili Jeep Renegade. Neispunjeni ili nedostatno ispunjeni bon nije valjan.

Kupcima poklanjamo 5 godina jamstva, koje uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5., godinu ili do 120000 km. Ponuda vrijedi do opoziva. Fotografija vozila je simbolična. Ograničena serija vozila na zalihi.

Kod kupnje sa financiranjem vozila putem leasing društva Mobil Leasing d.o.o. Zagreb, Kovinska 5, omogućavamo vam popust na iskazanu cijenu vozila u iznosu od 1.500,00 EUR sa uključenim PDV-om.

Ponuda vrijedi za fizičke osobe kao potrošače sa trajanjem od 1.3.2023. do 31.5.2023.

Posebni uvjeti 1.500 EUR popusta vrijede za financiranje vozila putem financijskog leasinga u suradnji s Mobil Leasing d.o.o. Zagreb, Kovinska ulica 5, OIB 17080997510. Promjenjiva nominalna kamatna stopa za financiranje u EUR u trenutku zaključenja Ugovora o leasingu iznosi najviše 7,25% te efektivna kamatna stopa (EKS) u trenutku zaključenja Ugovora o leasingu iznosi najviše 7,5%, s napomenom da prethodno navedene kamatne stope tijekom trajanja Ugovora o leasingu mogu biti i više ili niže od navedenih, ovisno o kretanju parametra 3-mjesečnog EURIBOR-a. Naknada za odobrenje za sklapanje ugovora se ne naplaćuje. Trajanje financiranja je 60 do 84 mjeseci sa učešćem/akontacijom do najviše 30% od kupoprodajne cijene vozila. Leasing rata je mjesečna, te se plaća do datuma dospijeća navedenog na Otplatnom planu odnosno obavijesti o dospijeću/računu. Mobil Leasing d.o.o. određuje konačne uvjete leasinga odnosno donosi odluku o odobrenju financiranja.

Reprezentativni primjer ugovora o financijskom leasingu s potrošačem:
Kod financiranja putem financijskog leasinga, kupoprodajna cijena vozila iznosi 35.259,27 EUR s uključenim PDV-om i PPMV-om (ukoliko je isti primjenjiv). Učešće/akontacija (30%) iznosi 10.577,78 EUR, a iznos financiranja je 24.681,49 EUR. Za financiranje u trajanju od 84 mjeseca promjenjiva kamatna stopa iznosi 7,25% dok je efektivna kamatna stopa (EKS) 7,5%, s napomenom da prethodno navedene kamatne stope tijekom trajanja Ugovora o leasingu mogu biti i više ili niže od navedenih, ovisno o kretanju parametra 3-mjesečnog EURIBOR-a. Naknada za odobrenje sklapanja ugovora se ne naplaćuje. Mjesečna leasing rata, prema ovom primjeru u trenutku zaključenja Ugovora o leasingu iznosi 375,53 EUR, s napomenom da leasing rata tijekom trajanja Ugovora o leasingu može biti viša ili niža, ovisno o kretanju parametra 3-mjesečnog EUROBOR-a.

Za ugovore o leasingu s promjenjivom kamatnom stopom postoji rizik promjene kamatne stope na više ili niže a što može utjecati na promjenu visine leasing rata odnosno ukupan iznos koji potrošač plaća sukladno ugovorenim obvezama.