phone-icon

Novi Mercedes-Benz GLB

Novi Mercedes-Benz GLB

Otvoren za sve što slijedi.
Mercedes-Benz GLB
Ništa nije kao prije. Svijet se sve brže mijenja i prepun je prilika. Sve je moguće ako  ste otvoreni - i imate vozilo koje surađuje u gotovo svemu. Doživite slobodu kao nikad  dosad: otkrijte novi Mercedes-Benz GLB.
 

Najljepši oblik slobode.

Svaka linija, svaki detalj markantnog dizajna SUV-a podređeni su jednom zadatku: pružiti Vam maksimum slobode. Kao prvi svoje vrste, GLB definira prostor na nov,  raskošan način. Svaki Vas put navede da napravite baš ono što želite. Veliki koncept  za sve one koji imaju velike planove.
 

Izniman komfor. Na prvom mjestu.

Ostanite fleksibilni i udobno se smjestite. Drugi red sjedala koji se po želji  može pomicati po dužini, u kombinaciji s trećim redom sjedala u dodatnoj  opremi stvara prostor koji točno odgovara Vašem životu - a zahvaljujući  sustavu klimatizacije sjedala i mnogim drugim funkcijama komfora, u svakom  ćete se trenutku osjećati ugodno.

Luksuzna unutrašnjost novog Mercedes-Benz GLB automobila

Predviđa. U svim smjerovima.

Novi GLB zna što slijedi - čak i izvan ceste. Koncept sigurnosti modela GLB omogućava  Vam da se na svakom terenu krećete samouvjereno. Njegov program za terensku vožnju  optimira trakciju na poljskim putevima ili mekoj podlozi - i prilagođava razvoj snage i regu-laciju ABS-a izvan asfaltiranih cesta.
 

Proširuje mogućnosti. Intuitivno.

Zahvaljujući novom multimedijskom sustavu MBUX, uvijek ste u toku. Ne samo da  se njime upravlja s lakoćom, već se može i prilagoditi na različite načine. Jednostavno  slijedite vlastitu intuiciju - i povežite se sa svijetom i sa svima koji su Vam dragi.
 

Stvoren za nova iskustva.

Znatiželja nas pokreće. Znatiželja prema onome što dolazi. Dobro je  kad pritom ne morate previše razmišljati o tome odgovara li najnovija  zamisao automobilu i obratno - nego jednostavno možete krenuti.  Otkrijte novi GLB: s drugim redom sjedala koji se po želji može pomicati  po dužini i s do sedam sjedala u dodatnoj opremi ostat ćete fleksibilni u svakom trenutku. Bez obzira na to što upravo planirate u životu - i što život planira s Vama.
 

Head-up zaslon.

Najbolji pregled za sportski užitak i suvereni osjećaj u vožnji: head-up zaslon pretvara vjetrobransko staklo Vašeg vozila u očaravajući digitalnikokpit. Na taj način u svakom trenutku imate pregled važnih informacija. Potpuno se koncentrirajte na cestu i zbivanja u prometu ispred Vas.
 

Komforno upravljanje.

Odlučite sami - postoji više mogućnosti unosa kojima ćete uvijek dobiti isti rezultat: zaslon osjetljiv na dodir, izravne upravljačke tipke za multimediju, navigaciju i telefon, tipke osjetljive na dodir na upravljaču, podloga osjetljiva na dodir ili prošireno prepoznavanje govora.

Treći red sjedala za 2 osobe s pomicanjem drugog reda sjedala po dužini.
Broj sjedala i obujam utovarnog prostora Vašeg vozila varijabilni su baš onoliko koliko je Vaš život raznovrstan. U slučaju potrebe, cijelu stražnju  klupu možete pomaknuti za 140 milimetara i tako povećati ili prtljažni prostor ili prostor za noge u stražnjem dijelu vozila. Treći red sjedala za do  dva dodatna putnika u svako se doba može brzo sklopiti ili rasklopiti. Iskoristite fleksibilnost onako kako Vam odgovara - ovisno o tome želite li  povesti još putnika ili više. 

Zatražite našu ponudu ili testirajte naš novi Mercedes-Benz GLB.