Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio

Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nije samo najsnažniji ikada stvoreni model vozila Alfa Romeo za cestovnu upotrebu. On predstavlja spoj inženjerstva i osjećaja koji može pripadati samo marki koja je legendarna kao Alfa Romeo.
 
To je sportsko obilježje rođeno prije 106 godina koje i danas označava nešto potpuno originalno: strast prema automobilima koja se razlikuje od svega ostalog. Organska. Energična. Tehnološka. Izrađena.
 
Dizajn modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio dramatičan je, no stvoren je bez nepotrebne drame. Ima jak identitet okarakteriziran osnovnim značajkama: ikonskom rešetkom Trilobe, agresivnim dizajnom poklopca motora i stranicama ojačanim istaknutim linijama pojasa. Rasprostranjena upotreba karbonskih vlakana na krovu, poklopcu motora, stražnjem spojleru i bočnim pragovima daje potpuno novom modelu Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio izvanredan duh spremnosti za utrke. Pogon na stražnje kotače i idealan omjer ravnoteže 50/50 stvara raspored na kojem se ističu kabina s potporom na stražnjem dijelu, dug prednji poklopac motornog prostora i vrlo prostrana prednja ploča. Ništa nije površno: sve je nesumnjivo
 
Tehnologija koja se nalazi iza potpuno novog modela Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio stvorena je kako bi se naglasila izvedba i pružio izniman osjećaj u vožnji. Odnos vozač/stroj uvijek u samom središtu svih inovacija kako bi se stvorio automobil koji predstavlja prirodan produžetak tijela, duha i srca vozača.
 
Potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio nije samo najbrža cestovna limuzina koju je ikada proizvela tvrtka alfa Romeo. Najvažniji osjećaj za upravljačem koji ovaj automobil može izazvati čisto je uzbuđenje. Sve je napravljeno za beskompromisan užitak u vožnji. Cesta nije napravljena da bi bila kavez i upravo stoga potpuno novi model Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio prenosi osjećaj slobode koji se uzdiže iz samog srca: pogonskog sklopa.

Pogledajte ponudnu Alfa Romeo vozila Gašparć Grupe