phone-icon

Mitsubishi Space Star novi model


Učinkovit, praktičan i spreman za urbane izazove!

Mitsubishi Space Star i u novoj modelskoj godini zadržava glavne odlike: prostranost dovoljnu za pet osoba uz ugodno i jednostavno korištenje te učinkovitost u potrošnji goriva. S druge strane, prisutna su unapređenja vanjskog i unutarnjeg dizajna, osjećaj kvalitete, stabilnost i upravljivost.


 

Space Star
Opis vozila
Dizajn vanjštine novog Space Stara je sofisticiraniji i moderniji, a materijali interijera su kvalitetniji i lagani za održavanje. Skromni gabariti trocilindričnih motora nove generacije osigurali su veliku prostranost u kabini, među vodećima u kategoriji. Praktični pretinci za sitnice i prtljažnik od 235 litara prilagođeni su svakodnevnim potrebama. Naslon stražnje klupe je preklopiv u omjeru 60:40.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Space Star dolazi sa 1.0 litrenim motorom od 52 kw i 1.2 litrenim benzinskim motorom snage 59 kw i spremnikom za gorivo od 35 litara. U prosjeku troši 4,3 l/100km uz emsiju CO“ od 92 - 99 g/km. Space Star je dostupan s manualnim i CVT mjenjačem. Ukupna duljina vozila iznosi 3.795 mm.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mitsubishi vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mitsubishi prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski