Mitsubishi ASX

Mitsubishi ASX (eng. Active Sport Crossover) nudi idealan spoj cestovnih kvaliteta i robusnog off road imidža. ASX koristi istu platformu kao i veći Outlander, a skraćeni prevjesi kotača dodatno naglašavaju sportski karakter. Redizajnirani model za 2018 još dodatno naglašava eleganciju i udobnost.

ASX
Opis vozila
Temeljne značajke dizajna ASX-a su prepoznatljiva prednja svjetla i "Jet fihgter" maska hladnjaka koja diktira i dizajn poklopca motora. Unutrašnjost je elegantno sportski dizajnirana uz uporabu visoko kvalitetnih materijale te kokpitom koji se vizualno nastavlja na prednja vrata. U skladu s vanjštinom, unutrašnjost ASX-a reflektira oblik dinamičke kvalitete kao i veći Outlander. Boja unutrašnjosti je jednobojna crna uz vizualni kontrast s instrumentima i ukrasnim umetcima.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Mitsubishi ASX je dostupan s dva nova aluminijska četvero-cilindrična 1.6 i 2.2 litarska dieselska agregata common-rail tehnologije sa 116 KS i 150 KS te 1.6 114 KS benzinskim motorom. Oba agregata imaju izrazito niske emisije CO2 i zadovoljavaju EURO 6 standarde. Upareni su s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa, automatskim Stop&Go sustavom i filterom partikualrnih čestica.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mitsubishi vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mitsubishi prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Božidar Balta
Božidar Balta
Prodaja Mitsubishi vozila