phone-icon

Jeep Gladiator novi model

U godini svoje 80. obljetnice, Jeep® predstavlja Gladiator, novo vozilo kojim se Jeep vraća u segment Pick-up vozila. Gladiator je karakteriziran s izrazitom privlačnošću slobodnog stila života, velikom svestranošću i sposobnošću zadovoljiti potrebe za mobilnošću i slobodom.

Gladiator
Opis vozila
Kao jedinstveni pick-up za sve terene, novi model omogućuje korisnicima da se izdvoje iz svakodnevice i žive svaki trenutak u potpunosti. Uz Jeep Gladiator lako je svladati svaku prepreku i zabaviti se, bez ograničenja i kompromisa. Tu leži njegova jedinstvenost u segmentu: zadržava sposobnost podmirivanja praktičnih potreba prijevoza tereta i savršeno je prilagođen slobodnom vremenu i svakodnevnim aktivnostima zahvaljujući velikoj svestranosti.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Jeep Gladiator pruža legendarne terenske sposobnosti koje su karakteristika naše marke. Zahvaljujući sofisticiranom stalnom 4x4 sustavu Selec-Trac, koji sadrži Hi-Low dvobrzinsku prijenosnu kutiju s omjerom prijenosa 2,72:1, te prednju i stražnju Dana 44 osovinu, s omjerom stražnje osovine 3,73.
Novi Gladijator ima tehnologiju shift on the fly, koja omogućuje prebacivanje između 2WD i 4WD pri brzini do 72 km/h. U normalnim uvjetima vožnje, Selec-Trac radi s pogonom na dva kotača (2WD) i prenosi 100 posto okretnog momenta motora na stražnju osovinu.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Jeep vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Jeep prodajnog savjetnika

 
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek