phone-icon

FIAT NOVA 500e

Očuvanje planeta i unošenje lakoće u svakodnevnu vožnju dio je naše misije. Zato je novi Fiat 500 izgrađen na potpuno novoj 100% električnoj bazi, osmišljenoj za sljedeće desetljeće. Dobrodošli u novi električni Fiat 500 i u potpuno novu mobilnost koja je tehnološki naprednija, održivija i jednostavnija za upotrebu, potpuno u stilu Fiata. Novi električni Fiat 500 zadržava sve svoje legendarne značajke, ali je sada tiši i ekološki prihvatljiviji.

500e
Opis vozila
Novi Fiat 500 nije tek treća generacija poznatog modela. To je reinkarnacija legende. Legenda koja nadahnjuje od 1957. godine.
Legenda koja je spremna još jednom biti izvor inspiracije.

Dakle, došlo je vrijeme da model 500 iskoristi svoju popularnost kako bi postao dio rješenja.
Kako bi se posvetio nekoj višoj svrsi.


Olivier François – predsjednik Fiat Global Brand

Gradski mališan koji će vas zadiviti. Osim toga, koji auto još svira Fellinija zbog sigurnosti pješaka?
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
TehniÄŤki podaci
Predviđen doseg pokriva vaša svakodnevna kretanja gradom: odlazak na posao, u teretanu i natrag kući jer on za novi model 500 iznosi do 320 km. A kad se upotrebljava samo za gradsku vožnju, doseg se povećava do 458 km uz impresivne performanse za gradsku vožnju. 500e podržava punjenje pri visokih 85 kW, što omogućuje punjenje do jednog cijelog dana vožnje tijekom stanke za kavu: 5 minuta punjenja za doseg od 50 km. Razina napunjenosti baterije od 80% postiže se za 35 minuta. Budući da je u osnovnoj opremi vozila, brzo punjenje možete upotrebljavati na bilo kojoj javnoj stanici za brzo punjenje zahvaljujući 3 priložene vrste kabela.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika

Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Neda Zubić
Neda Zubić