phone-icon

Fiat 500E novi model

Očuvanje planeta i unošenje lakoće u svakodnevnu vožnju samo je jedna od odlika ovog modela. Fiat 500E izgrađen na potpuno novoj, 100% električnoj bazi, osmišljenoj za desetljeće koje dolazi. Istražite novu mobilnost koja je tehnološki naprednija, održivija i jednostavnija za upotrebu. Novi električni Fiat 500 zadržava sve svoje legendarne značajke, ali je sada tiši i ekološki prihvatljiviji.

500E
Opis vozila
Novi Fiat 500 nije tek treća generacija poznatog modela. To je reinkarnacija legende. Legenda koja nadahnjuje od 1957. godine.
Legenda koja je spremna još jednom biti izvor inspiracije.

"Dakle, došlo je vrijeme da model 500 iskoristi svoju popularnost kako bi postao dio rješenja. Kako bi se posvetio nekoj višoj svrsi", Olivier François – CEO tvrtke Fiat Brand Global.

Fiat je s inženjerima tvrtke JBL stvorio vrhunsko audio iskustvo koje je savršena pratnja svakom putovanju.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Inovacije u električnoj vožnji. Predviđen doseg pokriva vaša svakodnevna kretanja gradom: odlazak na posao, u teretanu i natrag kući jer on za novi model 500 iznosi do 320 km. A kad se upotrebljava samo za gradsku vožnju, doseg se povećava do 460 km. 500E podržava punjenje pri visokih 85 kW, što omogućuje punjenje do jednog cijelog dana vožnje tijekom stanke za kavu: 5 minuta punjenja za doseg od 50 km. Razina napunjenosti baterije od 80% postiže se za 35 minuta. Budući da je u osnovnoj opremi vozila, brzo punjenje možete upotrebljavati na bilo kojoj javnoj stanici za brzo punjenje zahvaljujući 3 priložene vrste kabela.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika

 
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Nenad Krasnodenski
Nenad Krasnodenski