phone-icon

Novi Ducato Furgon

Putovanje i udobnost. 
Najveći izazov svakog posla leži u rezanju troškova, maksimaliziranju rezultata i neugrožavanju kvalitete. Zbog toga, novi Ducato je projektiran da zajamči fleksibilnost, visoku nosivost i maksimalnu učinkovitost.
 

Ducato Furgon
Opis vozila
Za optimalni smještaj vaših putnika, klizna bočna vrata se savršeno integriraju u bočnu stranicu vozila, a zahvaljujući čeličnoj kliznoj šini i okomitoj ručki, s njima je posebno lako manevrirati, dok izvlačna pristupna stepenica putnicima olakšava ulazak i izlazak iz vozila.
Pristup prtljažnom prostoru je također olakšan, zahvaljujući stražnjim krilnim vratima koja se mogu otvoriti pod kutom od 90°, 180° ili na zahtjev i do 270°, za ugodni utovar i istovar robe i prtljage.
Rub teretnog prostora je samo 50 cm od tla 
- gornja klizna šina projektirana je da olakša otvaranje i zatvaranje
- rukohvat u stilu poslovne torbe olakšava hvatanje.

Druga klizna vrata – na desnoj strani – dostupna su na zahtjev.
Teretnom prostoru se pristupa vrlo lako kroz stražnja vrata, koja su u izvedbi s niskim krovom visoka 1,5 m, u izvedbi s visokim krovom gotovo 1,8 m, a preko 2 m u izvedi sa super visokim krovom. Ova doista rekordna visina omogućuje vam da robu utovarite bez nagiba.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Fiat Professional vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Fiat prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Stjepan Šebek
Stjepan Šebek