phone-icon

Novi GLC

Neka svaka vožnja bude na potpuno novoj razini: s novim modelom Mercedes-Benz GLC. Progresivniji i sportskiji nego ikad, a pritom gotovo nečujan i učinkovit – toliko je toga moguće s najnaprednijim SUV-om svoje klase. Po želji, primjerice, s pogonom PLUG-IN HYBRID i zračnim ovjesom AIR BODY CONTROL.
Uđite: očekuje Vas otmjena i prostrana unutrašnjost.  GLC izvlači najbolje iz svakog terena.

GLC
Opis vozila
Novi Mercedes-Benz GLC serijski je opremljen sustavom DYNAMIC SELECT, halogenim svjetlima koja uključuju integrirana LED svjetla za dnevnu vožnju i pozicijska svjetla te kotačima od lakog metala u izvedbi s 10 krakova. Ukrasni umeci u optici klavirskog laka i kožni upravljač u unutrašnjosti zovu Vas da ostanete i još se malo provozate. Multimedijski sustav Audio 20 USB također je dio serijske opreme u vozilu, kao i funkcija ECO Start Stop koja štedi gorivo, COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS s mogućnošću predviđanja situacija u vožnji i pozorni ATTENTION ASSIST.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tehnički podaci
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran