phone-icon

Mercedes-Benz GLC

Novi Mercedes-Benz GLC
Uspješan model: Novi Mercedes-Benz GLC  

Ovaj SUV kombinira izvanredne cestovne i terenske vozne karakteristike s prostranošću, praktičnošću i udobnošću. Najnovija generacija uključuje napredne pionirske tehnologije, prepoznatljiv dizajn i tehnološki napredne informacijske i zabavne sustave. Time GLC još jednom demonstrira kako se elegantne i prepoznatljive značajke sigurnosti i inteligentne prilagodljivosti mogu uspješno kombinirati. Rezultat je SUV koji postavlja nove standarde, na cesti i na terenu.
GLC nudi najbolje iz svijeta Mercedes-Benza. Vanjski dizajn privlači širokom i sportski vizualnom pojavom. Mišićavo izvedene površine i prepoznatljivi detalji kao što su kromirani elementi, koji se sada standardno protežu od prednjeg do stražnjeg kraja, redizajnirana prednja svjetla i snažno istaknuta prednja maska osiguravaju upečatljiv terenski karakter. Zaslon informacijsko-zabavnog sustava ima veće dodirne zaslone. Štoviše, najnovija generacija MBUX - Mercedes-Benz User Experience multimedijskog sustava impresionira intuitivnim i raznovrsnim operativnim opcijama kao što su dodir, kontrola gestama i optimizirani sustav glasovnih naredbi. Sustavi pomoći u vožnji značajno su prošireni i nadopunjeni funkcijom upozorenja prilikom izlaska, funkcijom koridora za slučaj nužde i funkcijom detektiranja kraja kolone u prometnoj gužvi, da spomenemo samo neke.
Novost predstavlja Trailer Manoeuvring Assist funkcija koja pruža pomoć prilikom manevriranja prikolicom unazad. U trenutku početka prodaje, sredinom 2019., GLC će biti opremljen novim benzinskim i dizelskim motorima najnovije Mercedes-Benz obitelji, s većom snagom i nižom potrošnjom – ostali motor naći će se u ponudi kasnije ove godine.