phone-icon

Zadržite pravo na informacije

Zadržite pravo na informacije

Poštovani vlasnici i obožavatelji Mercedes-Benz, smart, Jeep, Fiat, Alfa Romeo, Lancia, Mitsubishi, Fiat Professional vozila, s primjenom Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka dobivate više prava na zaštitu i privatnost osobnih podataka.

Auto Gašparić d.o.o. Velikogorička 19a, Velika Gorica, Hrvatska OIB 69565927095 i i Gašparić-Auto d.o.o., Velikogorička 19, Velika Gorica, Hrvatska,  OIB 29604091028 (Gašparić Grupa), u svom poslovanju prikuplja i obrađuje osobne podatke svojih kupaca i korisnika usluga, te poduzima mjere kako bi obrada osobnih podataka bila zakonita, poštena i transparentna. Gašparić Grupa strogo provodi pravnu regulativu u svim područjima poslovanja, a posebno onim koji se izravno odnose na interese i zadovoljstvo stranaka.

Stoga u skladu s Uredbom želimo obnoviti vašu suglasnost o korištenju osobnih podataka koja će u cijelosti izraziti vaše želje i interese.
U nastavku teksta se nalazi obrazac kojim možete potvrditi želite li i dalje primati obavijesti Gašparić Grupe. Pod obavijesti smatramo novosti autoindustrije, posebne ponude, pogodnosti, pozivnice na ekskluzivne događaje, test vožnje, te novosti iz svijeta automobila. Povratne informacije koristit ćemo za poboljšanjenaših proizvoda i usluge.
Hvala vam na ukazanom povjerenju.

U bilo kojem trenutku možete opozvati svoju suglasnost.
Više o zaštiti osobnih podataka

Vaša Gašparić Grupa
Zadržite pravo na informiranost i privatnost.