phone-icon

Novi Hyundai i30 Fastback

Novi Hyundai i30 Fastback

i30 Fastback novi je član obitelji i30 te pravi “game-changer”, prvi coupe s pet vrata u kompaktnom segmentu.

i30 Fastback karakteriziraju produžene sportske linije i snažan stav, a dinamičan sportski izgled coupea postignut je elegantnim kosim krovnim linijama, dugim poklopcem motora, spuštenim krovom i užom kabinom. Hyundai i30 Fastback donosi značajne razlike u odnosu na model s pet vrata. U usporedbi s hatchback izvedbom, šasija i30 Fastbacka niža je za 5 mm, krov za 25 mm, a tvrdoća ovjesa je povećana za 15%. Sve to doprinosi dinamičnijem i agilnijem vozačkom osjećaju, u isto vrijeme zadržavajući visok stupanj komfora.

Vodeći paket sigurnosti u klasi
Hyundai i30 Fastback zadovoljava najviše europske sigurnosne standarde te je dobitnik 5 Euro NCAP zvjezdica za sigurnost. Za najbolju aktivnu sigurnost u klasi zaslužni su povezivost i Hyundai SmartSense sustav sigurnosti, između ostalog: Sustav izbjegavanja sudara (FCA), Sustav upozorenja vozača na umor (DAW), Automatska kontrola dugih svjetala (HBA) i Standardni sustav upozorenja prilikom prelaska vozne trake (LKA).

Visokokvalitetni motori za dinamičnu i efikasnu vožnju
Kupcima će na raspolaganju biti dva benzinska i jedan dizelski motor u dvije izvedbe: 1.4 T-GDI turbo-benzinac s četiri cilindra i 140 KS, 1.0 T-GDI turbo-benzinac s tri cilindra i 120 KS te 1.6-litreni turbo-dizel s četiri cilindra u izvedbama od 110 i 136 KS. Jača verzija s 1.4 T-GDI turbo-benzinskim motorom bit će u ponudi s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa i s automatskim mjenjačem s dvostrukom spojkom, a 1.0 T-GDI u ponudi je s ručnim mjenjačem sa šest stupnjeva prijenosa. Standardno, svi motori dolaze uz sustav Idle Stop i Go (ISG) za povećanu učinkovitost.

Vanjski i unutarnji dizajn
Vanjski dizajn i30 Fastbacka kombinira izgled coupea s pet vrata i duh elegantnog Gran Turisma, iz 50-ih i 60-ih godina, s udobnošću za svakodnevnu uporabu. Prednja kaskadna rešetka hladnjaka sada je niža te tako jasnije naglašava poklopac motora. Posebna pozornost posvećena je dizajnu kotača, dostupni su 18-inčni aluminijski naplatci te 17-inčni lakometalni naplatci, koji naglašavaju siluetu i30 Fastbacka.
Hyundai i30 Fastback nudi obilje prostora za putnike i prtljagu, dok unutarnja prostranost ostaje netaknuta unatoč sportskoj i elegantnoj vanjskoj izvedbi. i30 Fastback nudi velikodušan kapacitet prtljage od 450 litara te maksimalnih 1.351 litara s preklopljenim sjedalima.

Pošaljite nam upit za više informacija o modelu Hyundai i30 Fastback ili posjetite salon Gašaparić Grupe.