Novi Fiat 500X

Novi Fiat 500X

Novi 500X ima u potpunosti redizajniranu vanjštinu s novim LED farovima i LED prednjim svjetlima te redizajniranu unutrašnjost, koje dodatno naglašavaju već afirmiran i nepogrešiv identitet modela 500, a istodobno donosi veću funkcionalnost i udobnost.
Novi model po prvi put kod marke Fiat nudi potpuno novu obitelj motora s tri i četiri cilindra koja jamči zadovoljstvo pri vožnji, do 20 % manju potrošnju goriva od benzinskih prethodnika i 20 % je tiša od sličnih dizelskih modela s turbopunjačem.
 
Iskustvo vožnje je ugodno, udobno i sigurnije no ikad zahvaljujući novim sustavima za pomoć pri vožnji koji su u osnovnoj opremi za sve verzije.
 
Automatski sustav za raspoznavanje prometnih znakova u kombinaciji sa sustavom za praćenje brzine Speed Advisor vozačima omogućuje izbjegavanje prekoračenja brzine vožnje prilagodbom, jednim klikom, brzine vozila temeljem informacija očitanih na prometnim znakovima po putu, dok se sustav za pomoć pri zadržavanju u prometnom traku upotrebljava kao sustav upozorenja za nehotično napuštanje prometnog traka na autocestama.
Za plasiranje novog modela 500X na tržište Fiat je izradio kratak videouradak inspiriran filmom „Povratak u budućnost”*, koji jasno pokazuje poveznicu između marke i svijeta filma, odnos koji je u proteklih nekoliko godina kulminirao videouratkom „Vidimo se u budućnosti” kojim je obilježen 60. rođendan modela 500 i gdje je pored vozila Fiat 500 glavnu ulogu odigrao oskarovac Adrien Brody. Novi videouradak bazira se na konceptu uzbudljivog putovanja kroz vrijeme u kojem mladi par kreće iz šezdesetih godina u modelu Fiat 600 iz tog razdoblja, a završava u sadašnjosti za upravljačem novog modela 500X. Kratki film završava prizorom u kojem se pojavljuje američki glumac Christopher Lloyd u ulozi policajca koji im značajno namiguje, čime putovanje kroz vrijeme završava.
 
Saznajte više informacija o ponudi Fiat modela vozila i video novog modela Fiat 500X