Mercedes-Benz X-klasa – prvi pick

Mercedes-Benz X-klasa – prvi pick

X-klasa pomiče granice klasičnog pick-upa i nadopunjuje cijenjene značajke pickupa srednje veličine s tipičnim Mercedes-Benz karakteristikama dinamike vožnje, udobnosti, dizajna, sigurnosti, povezivosti i iscrpnim mogućnostima individualizacije.Jasno različite linije opreme u kombinaciji sa stiliziranim originalnim dodacima ovaj pickup još više čine vašom X-klasom. Kao i 48,3 cm (19-inčni) aluminijski naplatci i LED High Performance prednja svjetla s tipičnim dizajnom baklje.X-klasa je svakom pogledu robusna: nosi terete preko 1000 kg i vuče prikolice mase do 3500 kg. Za ovo joj treba stabilna i čvrsta osnovna struktura. Zbog toga smo izradili naš pickup na ljestvičastom okviru napravljenom od čelika viske kvalitete. Stoga slobodno stavljajte u njega što god želite: alat, strojeve, materijal ili sportsku i opremu za slobodno vrijeme. Čak i na putovima daleko od asfalta, ova robusna osnova pomaže vam proći bez problema. Na zahtjev, tijekom terenske vožnje štitnik podvozja će zaštititi vaš motor, mjenjač i ispušni sustav.


 
S ovim modelom Mercedes-Benz zadovoljava promjenjive zahtjeve klijenata


 
Pick up vozila – porezni tretman
 
PPMV
Pick up vozila podliježu plaćanju PPMV-a
PPMV se obračunava na način da se snaga motora u (kW) pomnoži sa faktorom 225.
Time se dobiva iznos PPMV- a, u kunama.
 
Primjer (X klasa 250d, 140 kW)
140 x 225 = 31.500, 00 kn
 
PDV
X-klasa svojim dimenzijama i karakteristikama zadovoljava uvjete kategorije „ pick-up“ vozila na koja vlasnik ima mogućnost odbitka PDV-a
PDV se odbija po fakturi za vozilo (kupnja u gotovini, financijski leasing)
PDV se odbija po svim zavisnim troškovima (održavanje…)*fotografije su nastale u sklopu VIP predstavljanja prvog premium pick-upa, nove Mercedes-Benz X-klase koja je održana 16./17. ožujka, u Nacionalnom parku Paklenica. 

Saznaj više o novoj Mercedes-Benz X-klasi