phone-icon

ELFS "Slow down, go green" modna revija

ELFS

Do zadnjeg trenutka tajno, reciklažno dvorište Žitnjak u subotu u podne postalo je modna pista još jedne dizajnerske priče dobro poznatog hrvatskog ELFS modnog tandema, Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića.

Ovoga puta pripremili su reviju „Slow down, go green“ koja istoimenu kolekciju za jesen/zimu 2021 fokusira na promišljenu domaću proizvodnju i održivi pristup modi, a sudeći prema prvim reakcijama brojnih modnih zaljubljenika, ELFSI su još jednom pogodili te pokazali kako istovremeno biti moderan i odgovoran. Kako to obično i biva, kada je riječ o ELFSIMA, ovaj modni događaj predstavlja potpuni odmak od uobičajenog, smjestivši dizajnersku modu u nesvakidašnju okolinu – reciklažno dvorište koje je okupilo brojne uzvanike, ljubitelje mode te njihove vjerne prijatelje. Sinergijom neobične lokacije i upečatljivih odjevnih komada, dvojac je želio naglasiti da je modna industrija jedan od najvećih zagađivača na svijetu, ali i da je s održivim pristupom modi, itekako moguće biti odgovorno moderan. ELSFI su prikazali potpunu kolekciju s kojom ostaju vjerni svom modnom rukopisu te filozofiji. Nosivim bezvremenskim klasicima, potvrđuju da ne samo da propagiraju održivost i promišljenost, već da to upravo i nude.
 


Dio kolekcije izrađen je od recikliranih materijala, a tijekom proizvodnje, sav se otpad donira Zadruzi Humana Nova, koji se potom prerađuje. Reviju ni ovaj put nisu propustile osobe iz javnog života Hrvatske pa su tako iz prvih redova u ovom modnom presjeku uživali Matija Vuica, Tihana Harapin Zalepugin, sestre Boudoir, Antonija Blaće, Doris Pinčić, Lejla Filipović, Olja Vori, Ida Prester, Uršula Tolj, Borna Rajić, Ivana Mišerić, Josipa Pavićić, Marta Fernandez, Iva Todorić, Emina Pršić, Danijela Pintarić, Ivana Delač, Nina Slamić Gudeljević, Nabilah Harron, Ana Miščević, Tomislav Petranović, Dalibor Petko, Stefan Orlić, Neven Ciganović te brojni drugi. 

Gašparić Grupa predstavljena je od strane, Mercedes-Benz Auto Gašparić-a, izložio je Mercedes EQA koji predstavlja ulazni model u Mercedesov potpuno električni EQ svijet. Ugljično neutralno, održivo i inovativno. Naš potpuno električni 𝐌𝐞𝐫𝐜𝐞𝐝𝐞𝐬 𝐄𝐐𝐀 𝟐𝟓𝟎 savršeno se uklopio u odgovorno moderan povratak ELFS -a i još jednom podržao naš slogan, Go GREEN, Go Gašparić.
 

Postoje mnogi razlozi za prelazak na električna vozila, ali potrebno je i razmotriti neke ključne značajke koje mogu utjecati na Vašu oluku o kupnji.
Ukoliko ste razmišljali o kupnji električnog vozila, ili se samo želite informirati o mogućnostima i planovima za budućnost, na pravom ste mjestu. Gašparić grupa posjeduje potrebna znanje i mogućnosti da Vam olakša svaki korak pri kupnji, održavanju i suživotu s Vašim novim električnim ljubimcem.