Mercedes-Benz SL Roadster

Energija u svom najuzbudljivijem obliku. Novooblikovan širok stražnji dio s integriranim poliranim završecima ispušne cijevi i difuzorom u donjem rubu stražnjeg odbojnika – čista dinamika. Uvjerljivo u središtu pozornosti na AMG kotačima od lakog metala velikih dimenzija u izvedbi s višestrukim krakovima. Varijabilni krov spušta se i diže prilikom kretanja do brzine od 40 km/h. Već i Mercedes-Benz SL 400 raspolaže suverenom snagom od 270 kW (367 KS) te najvećim okretnim momentom od 500 Nm – i samo čeka da pokaže svoje dinamične sposobnosti.

SL Roadster
Opis vozila
Mercedes-Benz SL je nastao kao rezultat strasti koja je oduvijek osobito snažno pokretala te još uvijek pokreće njegove konstruktore. Strasti za pionirskim zamislima kao što je LED Intelligent Light System, za vizionarskim idejama kao što je Mercedes-Benz Intelligent Drive. I za onim najboljim čak i u najsitnijim detaljima kao što je, na primjer, nova automatska pregrada prtljažnika. Sve zajedno za još veću dinamiku, sigurnost i udobnost.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tehnički podaci
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Tu smo za vas. Javite nam se!
Luka Končarević
Luka Končarević