Mercedes-Benz B-klasa

Ugodan obiteljski izlet ili uživanje u sportskoj vožnji – Mercedes-Benz B-klasa u potpunosti je spremna. Vanjski dio oduševljava organskim obrisima linija, a unutrašnjost B-klase ugađa velikodušnom veličinom. To se ne odnosi samo na više prtljažnog prostora. Sports Tourer tijelu i duši daruje više slobode. Pritom ne zanemaruje sigurnost. Suvereni sustavi pomoći stvaraju virtualni zaštitni štit.

Jeste li spremni? Vaša Mercedes-Benz B-klasa već čeka.

B-klasa
Opis vozila
Dinamično oblikovani donji rub prednjeg odbojnika, prednja svjetla s filigranskim obilježjima i iznimna igra svjetla koja poklanja onoliko pozornosti koliko je i pobuđuje: u kombinaciji s opcionalnim prednjim LED svjetlima visoke učinkovitosti, vozača prilikom otključavanja vrata pozdravlja plavo svjetlo.

Provjerite eksluzivne popuste za Mercedes-Benz vozila sa zalihe
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tehnički podaci
Ono što smo prije više od deset godina započeli sustavom PRE-SAFE® i nastavili sustavom DISTRONIC PLUS, danas smo razvili u novu dimenziju vožnje: Tehnologija pametne vožnje Mercedes-Benz Intelligent Drive – povezuje udobnost i sigurnost. Sve to pogledajte i osjetite u B-klasi.

Dostupnost opreme ovisi o motoru i odabranoj konfiguraciji. Detaljne informacije potražite u odjeljku „Oprema i dodaci“ kod svakog modela vozila zasebno.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Canjko
Mario Canjko
Prodaja Mercedes-Benz vozila