phone-icon

Nova Mercedes-Benz B-klasa

Nova Mercedes-Benz B-klasa

Posjetite nas na adresi Velikogorička 19a, Velika Gorica i upoznajte novu B-klasu.
 
Dizajnerski je zadatak bio da se nova B-klasa vizualno istakne u svijetu jednovolumena. Zadatak prihvaćen i riješen, dugi međuosovinski razmak (2,729 mm), kratki prevjesi, lagano spuštena linija krova i veći kotači od 16 do 19 inča naglašavaju dinamiku vozila. Relativno spušten, progresivni prednji kraj s tekućim prijelazom s poklopca motora na A-stup i vjetrobransko staklo, zajedno s mišićavim ramenima karoserije, ističe sportski izgled.
Poboljšana geometrija sjedala i donja linija prozora daju još veći osjećaj prostora nego u prethodnom modelu. Vozač sjedi 90 milimetara više nego u A-klasi tako da uživa u posebno dobrom pogledu - također zahvaljujući optimiziranim poprečnim presjecima krovnih stupova koji manje skrivaju okolinu.
Unutrašnjost B-klase je avangardna kao i mnogobrojna revolucionarna rješenja u interijeru nove A-klase, ali je i prepoznatljiva: dok je ploča s instrumentima sestrinskog modela podijeljena na dva vodoravna osnovna tijela, u B -klasi ima jedan osnovni volumen koji se spušta prema putnicima i s dva utora u području vozača i suvozača. Pet okruglih otvora za provjetravanje imaju filigranski izgled turbine s finim dizajnom zračnih kanala, inspiriran svijetom zrakoplovstva. Ambijentalna rasvjeta sa 64 boje i deset tematskih kombinacija, jedinstvena u ovom segmentu, omogućuje individualne prilagodbe, čak i kako bi odgovaralo raspoloženju putnika.
Sjedala nude bolji i, stoga, udobniji položaj za sjedenje, kao i veći raspon podešavanja, što također povećava korisnu visinu kabine. Više je prostora i u širini: sa 1,456 milimetara (plus 33mm) širina u području laktova, B-klasa sada ima dimenzije vozila srednje klase.

Nova ENERGIZING kinetika sjedala posebno je dobra za leđa. Može podržati ortopedski korisne minimalne promjene položaja redovitim podešavanjem kuta između sjedala i naslona. Inovacija je dostupna za prednja sjedala u kombinaciji sa električnim podešavanjem sjedala i memorijskom funkcijom.Nova Mercedes-Benzova B-klasa s novim Sports Tourerom stavlja naglasak na sport.
Izgledom dinamičniji od prethodnika, agilniji na cesti i značajno udobniji. Njegova avangardna unutrašnjost daje jedinstveni osjećaj prostora s prepoznatljivim dizajnom ploče s instrumentima. Jedna od njenih značajki je osnovni volumen koji se sada spušta prema putnicima i ima naglašene utore ispred vozača i suvozača. Intuitivno korisničko sučelje adaptivnog MBUX multimedijskog sustava je središnja značajka kabine. Njegove prednosti uključuju sjajnu grafiku, glasovnu kontrolu "Hey Mercedes", zaslon osjetljiv na dodir i funkcije kao što je MBUX proširena stvarnost. Kada je riječ o aktivnoj sigurnosti, najsuvremeniji sustavi pomoći pri vožnji čine B-klasu predvodnikom segmenta s funkcijama prenesenim iz S-klase.
Osim toga, unutrašnjost je sada prostranija, a motori su učinkovitiji i čišći. Nova B-klasa premijerno predstavlja i novi 8-stupanjski mjenjač s dvostrukom spojkom.

Zatraži ponudu nove B-klase