phone-icon

Nova T-klasa

Raznovrsna, atraktivna, sigurna.
Svestrano vozilo za vaše zahtjeve.

T-klasa – stavlja i sebe i vas u svoju vlastitu klasu: otkrijte prvi mali premium Mercedes-Benz kombi. Ovaj multi talent vaš je idealni suputnik za obiteljske rutine i avanture u slobodno vrijeme. Radujte se prostranosti i funkcionalnosti, udobnosti i povezanosti, sigurnosti i kvaliteti.

T-KLASA
Opis vozila
T-klasa ima sve što cijenite kod Mercedesa. Atraktivna vanjština jasno nosi pečat Mercedes-Benzove dizajnerske filozofije. Impresionira cjelokupnim izgledom koji je i sportski i elegantan – dok još uvijek pokazuje praktičnost koja se očekuje od malog kombija.
U Mercedes-Benz T-klasi, od trenutka kada uđete u vozilo, osjećate se kao da ste već stigli na svoje odredište: unutrašnjost nudi uravnoteženu mješavinu udobnosti i prostora u kombinaciji s najvišim stupnjem kvalitete. Dizajnirajte unutrašnjost tako da odgovara vašim zahtjevima i individualnim ukusima. Može se prilagoditi vašim planovima s istom razinom fleksibilnosti i spontanosti.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Tu smo za vas. Javite nam se!
Neda Zubić
Neda Zubić