phone-icon

Nova S-klasa

Nova S-klasa orijentira se na ono bitno: jedinstvene tehnologije za komfor i sigurnost na koje se možete osloniti. Bez obzira na to jeste li vozač ili putnik u stražnjem dijelu vozila. Inovativan koncept upravljanja MBUX u kombinaciji s luksuznim materijalima stvara dosad neviđeni doživljaj u vožnji.

Prepoznatljiv dizajn nove Mercedes-Benzove S-klase koncentriran je na ono najvažnije: savršene proporcije u eksterijeru i suvremeni luksuz u interijeru. Inovacije usmjerene na budućnost čine novu S-klasu jedinstvenom zbog čega joj nitko ne može odoljeti.

.

S-klasa
Opis vozila
Moderan luksuz i prvoklasan komfor u novoj S-klasi dosežu novu razinu. Idealno je utočište za sve one kojima će i u budućnosti vožnja automobila uvijek predstavljati puno više od samog prijevoza. Inovativne funkcije komfora stvaraju doživljaj vožnje posebne klase – od sjedala vozača do stražnjeg dijela vozila.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Zahvaljujući najmodernijim sustavima pomoći i inovacijama za aktivnu i pasivnu sigurnost, možete se osloniti na novu S-klasu. Inovativne sigurnosne tehnologije u svakoj situaciji u vožnji razmišljaju zajedno s Vama. Tako nova S-klasa uzima u obzir i informacije izvan izravnog vidnog polja vozača.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Dario Gavran
Dario Gavran