phone-icon

Nova G-klasa

DNK terenskog vozila: kultno, robusno i gotovo neuništivo.
Dobro došli na kraj svijeta. Nova G-klasa već je tamo. Ona je posvuda. Nastavlja tradiciju automobila konstruiranog za najekstremnije uvjete. Za razliku od većine, G-klasa se osjeća dobro na mjestima na koja drugi automobili neće ni stići. Kao da su ta mjesta stvorena posebno za nju. Zaputite se s nama na mjesta za kojima čezne mobilnost. Putovanje do nove G-klase.
Njegova impresivna pojava ne vara. Gdje možete biti bolje primijećeni nego na cesti u G-klasi? 

G-klasa
Opis vozila
Postoje trenuci u kojima se čini da je vrijeme stalo. Čovjek osjeti tiho strahopoštovanje. G-klasa je stvorena za takve trenutke. Nema dvojbe: ona je bezvremenska. To može zahvaliti svom karakterističnom dizajnu. Njen kut gledanja ostao je isti. Unatoč tomu što je vozilo gotovo u potpunosti prerađeno. Tako je, primjerice, nova G-klasa proširena za više od 12 cm i produljena za 5 cm. Veća unutrašnjost omogućava puno veći  komfor na osvajačkim pohodima svijetom.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Evolucija se nastavlja: duže, brže, šire. Nova G-klasa nudi osjetna poboljšanja u svim područjima. Novi koncept prostora u kombinaciji s uglatim elegantnim dizajnom unutrašnjosti uvelike povećava komfor u vožnji. Novo podvozje G-klase pruža neusporedivo bolji osjećaj kad se ovim klasikom vozite po cesti. Na terenu, pak, nova G-klasa oduševljava suverenim manevriranjem na svakoj podlozi. Što se tiče vanjštine, svojim karakterističnim dizajnom oduševljava u istoj mjeri kao i do sada. U interijeru, naprotiv, putnici mogu otkriti potpuno novi svijet.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike

Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Canjko
Mario Canjko