phone-icon

Nova E-klasa

Stvorena za pobjede.
Svladajte sve zadatke. Nova E-klasa Limuzina nudi sve što Vam je potrebno: mjesto, komfor, sigurnost i inovacije koje pokazuju smjer budućnosti. Dinamičniji dizajn,  promišljene sigurnosne funkcije, digitalni kokpit, MBUX i usavršene funkcije komfora novo su mjerilo više klase.

E-klasa
Opis vozila
Carstvo suverenosti. Sportski elegantan stražnji dio i visok stupanj funkcionalnosti: nova E-klasa Limuzina sa širokim ramenima i visokokvalitetnim naplatcima itekako privlači pozornost.
Visoke performanse. Vrhunski materijali, inovativne tehnologije i još veći komfor: u unutrašnjosti nove E-klase Limuzine nalazi se sve što može poboljšati Vašu svakodnevicu. U središtu je digitalni kokpit: putem multimedijskog zaslona visoke razlučivosti vozilom se može upravljati intuitivno kao pametnim telefonom.
Najviši standard sigurnosti. Kao predvodnik u pogledu sigurnosti, Mercedes-Benz oduvijek je imao važnu ulogu. To se iskustvo primjećuje i u novoj E-klasi Limuzini. Brojni sustavi pomoći i sigurnosti ugrađeni su tvornički i paze na to da Vi pazite.
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tehnički podaci
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Canjko
Mario Canjko