phone-icon

Novi model CLA COUPE

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake i CLA Coupé. Malo tko ima više followera. Nije ni čudo s obzirom na to da je sportski dizajn dodatno naglašen. Mogućnosti umrežavanja su povećane. Igra s cestom je maestralna – zahva­ljujući snažnim i učinkovitim motorima, sustavu DYNAMIC SELECT (dostupno ovisno o modelu) i podvozjem s adaptivnom amortiza­cijom dostupnim u dodatnoj opremi.
 

CLA Coupe
Opis vozila
Sportska siluet Mercedes-Benz CLA, kotači veličine 45,7 cm (18") i sportski stražnji dio s integriranim poliranim završecima ispušne cijevi te u dodatnoj opremi s LED stražnjim svjetlima u novom dizajnu, jednostavno se ne mogu sakriti.

Provjerite sjajnu ponudu Mercedes-Benz vozila sa zalihe
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Osjećajte se kao kod kuće.
Interijer novog modela CLA Coupé stvaraju osjećaj ugode. Sve može namjestiti u skladu s vlastitim stilom i raspoloženjem. Za neprimjetne prijelaze zaslužan je ugodan dizajn wrap around s ambijentalnom rasvjetom. Dodirnite luksuz na upravljaču s mogućnošću grijanja i mode-ran kokpit sa širokim zaslonom osjetljivim na dodir.
Hej, provjerite sjajnu ponudu Mercedes-Benz vozila sa zalihe
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Canjko
Mario Canjko