phone-icon

Nova C-klasa

Dobrodošli u novu, digitalniju i učinkovitiju Mercedes-Benz C-klasu i dobrodošli kući. Nova C-klasa je limuzina koja donosi udobnost u vaš život. U posljednjem desetljeću C-klasa bila je Mercedes-Benzov najprodavaniji model. Od uvođenja još uvijek aktualne generacije 2014. godine prodano je preko 2,5 milijuna modela. Okretana i snažna zahvaljujući optimiziranoj aerodinamici. Nenametljiva i moderna zahvaljujući pametnim sustavima pomoći. 
Nova Mercedes-Benz C-klasa već od 366.959 kn.

C-klasa
Opis vozila
Dinamični dizajn nove C-klase, izražen je i dok vozilo miruje. Zahvaljujući kratkim previjesima, dugom međuosovinskom razmaku, sportski oblikovanom poklopcu motora s naglašenim izbočenjem za motor i sportski postavljenom vjetrobranskim staklom, nova C-klasa, uz izrazitu udobnost, donosi i atraktivan i dinamičan dizajn. 
Dok je već i prethodni model bio veliki iskorak u kvaliteti i izgledu unutrašnjosti, nova C-klasa ide još korak dalje. Interijer nove C-klase uzima odabrane elemente iz nove S-klase, garantirajući neprikosnoveni luksuz uz dodatni sportski osjećaj.

Provjerite i sjajnu ponudu Mercedes-Benz C-klase sa zalihe
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Zahvaljujući sustavnoj elektrifikaciji i inteligentnom downsizingu, C-klasa postavlja nove standarde učinkovitosti. Raspon motora nudi četverocilindrične motore iz aktualne modularne FAME (Family of Modular Engines) Mercedes-Benz obitelji motora. Osim turbopunjača, i dizelski i benzinski motori sada imaju integrirani starter-generator (ISG) za inteligentnu pomoć pri niskim okretajima motora kao blagi hibrid druge generacije. To osigurava linearnu i impresivnu isporuku snage. ISG koristi električni sustav od 48 volti u vozilu koji donosi nove funkcije kao što su kotrljanje s isključenim motorm, rekuperaciju energije kočenja i omogućuje značajne uštede goriva.

Saznajte više o novoj Mercedes-Benz C-klasi.
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz C-klase preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz prodajne savjetnike

Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Canjko
Mario Canjko