phone-icon

Nova B-klasa

Ugodan obiteljski izlet ili uživanje u sportskoj vožnji – Mercedes-Benz B-klasa u potpunosti je spremna. Vanjski dio oduševljava organskim obrisima linija, a unutrašnjost B-klase ugađa velikodušnom veličinom. To se ne odnosi samo na više prtljažnog prostora.
Nova B-klasa uz idealno rasporešenih 50/50 i 0 % kamate. Vašu novu B-klasu možete financirati putem Mercedes-Benz Leasinga u dvije jednake rate, 0% kamata i bez troškova obrade. Osim toga ostvarujete pravo na gratis komplet zimskih kotača i DriveOn produženo jamstvo.

Jeste li spremni za plan B?

B-klasa
Opis vozila
Nova Mercedes-Benzova B-klasa je dinamičniji model od prethodnika, agilniji na cesti i značajno udobniji. Njegova avangardna unutrašnjost daje jedinstveni osjećaj prostora s prepoznatljivim dizajnom ploče s instrumentima. Jedna od njenih značajki je osnovni volumen koji se sada spušta prema putnicima i ima naglašene utore ispred vozača i suvozača. Intuitivno korisničko sučelje adaptivnog MBUX multimedijskog sustava je središnja značajka kabine. 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Avangardna unutrašnjost daje jedinstveni osjećaj prostora s prepoznatljivim dizajnom ploče s instrumentima.
Poboljšane Mercedes me connect usluge uključuju navigacijske funkcije temeljene na komunikaciji Car-to-X i praćenju vozila. Nova B-klasa u svim se izvedbama pokreće novim motorima, koji su u skladu s Euro 6d-TEMP normama. Automobil je serijski opremljen s proširenim aktivnim sustavom za pomoć pri kočenju, koji može pomoći u ublažavanju težine sudara sa sporijim vozilima, vozilima u zaustavljanju ili stacionarnim vozilima sprijeda.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mercedes-Benz B-klase preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mercedes-Benz  prodajne savjetnike
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Mario Canjko
Mario Canjko