phone-icon

ZIMSKA servisna akcija Mercedes-Benz - RAPSODIJA U BIJELOM

ZIMSKA servisna akcija Mercedes-Benz  - RAPSODIJA U BIJELOM

Preuzmite cijelu brošuru u PDF formatu.  

Istražite ponudu Mercedes-Benz COLLECTION proizvoda 


IZDVAJAMO:
 
Mercedes-Benz kotači

Spontanost ima svoju čar. Lijepo je iščekivati snijeg i veseliti se zimskom ugođaju dok smo u toplom domu, no izlaskom na ulicu odmah se moramo prilagoditi na nisku temperaturu i klizave uvjete na kolnicima.
 
Kristalno jasan pogled - Popust 20%

Mercedes-Benz originalna WinterFit tekućina za pranje i odleđivanje stakala. Mraz, led i snijeg zimi su najveći izazov za vaše vozilo. Uz pomoć kvalitetnih proizvoda za zimsku njegu vozila često ih je moguće jednostavno obrisati.
 
Njega vozila - Popust 20%

Originalni Mercedes-Benz proizvodi za njegu osiguravaju da se izgled i vrijednost vozila očuvaju na sjajan način - vrlo učinkoviti, održivi i nježni prema materijalima i okolišu.
  
Mercedes-Benz antifriz - Popust 20%

Štiti od korozije i sprječava stvaranje naslaga u rashladnom sistemu, štiti rashladnu tekućinu od zamrzavanja, sprječava pregrijavanje, dugotrajan i postojan, razvijeno za Mercedes-Benz vozila.
 
Mercedes-Benz akumulatori - Popust 20%

Ne morate brinuti o ispravnom radu sustava vozila jer su originalni Mercedes-Benz akumulatori dizajnirani posebno za Vaše Mercedes-Benz vozilo. Imaju ispravnu struju potrebnu za optimalno napajanje naprednih sustava u vašem luksuznom vozilu, kao i trajnost potrebnu za mir na otvorenoj cesti.
 
Oprema za električna vozila

Prijenosna punionica, zidni nosači, Kabeli, Wallbox stanica za punjenje.
 
Originalne Mercedes-Benz prostirke - Popust 20%

Originalne Mercedes-Benz prostirke precizno su prilagođene dimenzijama vašeg vozila jer se proizvodnja temelji na CAD računalnim podacima Vašeg modela.
 
  
Mercedes-Benz metlice brisača - Popust 20%

Vaše metlice brisača ne uspijevaju obrisati kapljice jesenske kiše bez iritantnih tragova ili zvukova? Nekoliko zimskih perioda s vrlo niskim temperaturama ubrzava trošenje metlica pa je možda vrijeme za zamjenu. Metlice se odlikuju izvanrednom kvalitetom i posjeduju tihi i ugodan zvuk. Za oči i uši.
 
Top ponuda Collection proizvoda - Popust 10%

Otkrijte Mercedes-Benz svijet proizvoda i izvan vozila. Jer kao
i naša vozila tako su i Mercedes-Benz Collection proizvodi sinonim za najviše zahtjeve, dobar ukus i pouzdanost.                   

 
Mobilo. Ostanite u pokretu.
  

U slučaju kvara, nesreće, manje nezgode ili vandalizma naši će Vam stručnjaci omogućiti mobilnost diljem Europe.
Osigurat ćemo Vam pomoć na licu mjesta, zamjensko vozilo ili prijevoz zrakoplovom. Ako biste radije opušteno sačekali popravak svog vozila, rado ćemo Vam platiti smještaj u hotelu.

▶️ Saznajte više           

 
DriveOn. Garancija bezbrižnosti.

Znajući da težite najboljem, Mercedes-Benz DriveOn produženo jamstvo u trajanju od dodatna 24 ili 36 mjeseci, sada je standardna usluga na svakom novom Mercedes-Benzu.

▶️ Saznajte više 
  
Mercedes me.
 

Otkrijte puni komfor novih Mercedes me Applikacija. Vaš pametni telefon postaje digitalna veza s Vašim Mercedesom. Na dlanu imate pregled svih informacija i upravljate svojim vozilom putem aplikacija koje Vam nude odgovarajuću podršku u fleksibilnijem i jednostavnijem oblikovanju Vaše svakodnevice.

▶️ Saznajte više
  
Mercedes-Benz servisni paketi

Kako bi ostao pouzdan i siguran, brigu o Vašem Mercedes-Benzu najrazboritije je prepustiti ovlaštenom servisu. Zato iskoristite originalne, akcijske servisne pakete za vozila starija od 4 godine. Spoj educiranih mehaničara i originalnih dijelova rezultira brzom ugradnjom po prihvatljivim cijenama i vašim dugotrajnim zadovoljstvom.

▶️ Saznajte više
 

Doživite razliku.
 
Upravo predanost detaljima čini izvrstan servis. Gašparić Grupa prilikom servisiranja Vašeg vozila štedi Vaše dragocjeno vrijeme i jednostavno briše neugodne tragove svakodnevice s Vašeg ljubimca. Posjetite naš servis i uvjerite se u kvalitetu usluge.

Naručite se na servis ili pošaljite upit za rezervne dijelove.