phone-icon

Mercedes-Benz rezervni dijelovi

Originalni zamjenski dijelovi i alati

Tijekom Mercedes-Benz popravaka nakon nezgode možete biti sigurni da će naši stručnjaci ugraditi Mercedes-Benz Originalne dijelove. Korišteni alati također zadovoljavaju najstrože standarde kvalitete i točno su konstruirani za zahtjeve Mercedes-Benz vozila. U skladu s tim, određeni specijalni alati ekskluzivno su rezervirani za popravke nakon nezgoda pojedinačnih serija Mercedes-Benz vozila.


Održivost

Svi Mercedes-Benz servisni partneri predani su očuvanju prirodnih resursa u skladu s visokim ekološkim standardima kompanije Daimler AG. Za nas se podrazumijeva sukladnost s pravnim zahtjevima plus kontinuirano poboljšanje proizvoda i usluga.
Od proizvodnje do održavanja i popravaka, očuvanje materijala i energije uporabom održivih procesa naš je konstantni cilj.


Standardni sigurnosni certifikat

Mercedes-Benz Repair™ certifikat potvrđuje da je Mercedes-Benz popravak vašeg vozila nakon nesreće proveden u skladu s našim strogim smjernicama. Ovaj dokument bit će koristan i u slučaju preprodaje vašeg Mercedesa te vam također pruža jamstvo nastavka mobilnosti.


Kontaktirajte naše Mercedes-Benz servisne savjetnike

   
Alen Razum
Veleprodaja rezervnih dijelova Mercedes-Benz
Mob: +3859 1 63 79 373
E-mail: alen.razum@auto.hr
Davor Kalman
Rezervni dijelovi i dodatna oprema Mercedes-Benz
E-mail: davor.kalman@auto.hr
Tel: ​0800 650 650