phone-icon

Hyundai jamstvo

Hyundai Mobilno jamstvo – 0800 11 11


5 godina trostrukog jamstva


Od proizvodnje do prodajnog salona i dalje, naša posvećenost i povjerenje u vrhunsku kvalitetu Hyundai vozila omogućila nam je da kupcima Hyundai vozila ponudimo jedinstveni jamstveni paket. Trostruko petogodišnje jamstvo omogućuje vlasnicima novih Hyundai vozila dugogodišnju bezbrižnu vožnju.
 

5 godina jamstva bez ograničenja kilometraže


U svijetu punom ograničenja, lijepo je znati da postoje i neke stvari bez ograničenja. Takvo je i petogodišnje jamstvo za nova Hyundai vozila bez ograničenja kilometraže što ga čini jedinstvenim na automobilskom tržištu.
 

5 godina jamstva mobilnosti


Hyundai jamstvo mobilnosti vrijedi na teritoriju Republike Hrvatske za Hyundai vozila kupljena u RH koja su pokrivena tvorničkim jamstvom. U slučaju nepredvidljivog kvara kada je vozilo ostalo nepokretno, vozilo se nez naknade odvozi do najbližeg ovlaštenog servisa, a ako je potrebno može se organizirati i zamjensko vozilo kao i noćenje u hotelu*.

*Podložno posebnim uvjetima korištenja.
 

5 godina preventivnih pregleda vozila


5 preventivnih pregleda vozila u ovlaštenoj Hyundai servisnoj mreži u prvih 5 godina korištenja vozila. Preventivni pregledi obuhvaćaju provjeru najvažnijih područja vozila. Našem stručnom servisnom osoblju omogućit će da uoče bilo koji potencijalni problem, a vlasnicima Hyundai vozila sigurnu i bezbrižnu vožnju.