Mercedes-Benz novi SUV modeli

Mercedes-Benz novi SUV modeli

Mercedes-Benz novi SUV modeli - snažni u svakom pogledu.
 
Moćni, progresivni, svestrani, kompaktni, otvoreni za sve što slijedi. Uvijek idu naprijed, a njihov snažni karakter je ono što ih izdvaja. Oni su idealni sputnik za Vaš svestrani život i pružaju Vam maksimum slobode. 
 
GLA – priuštite si luksuz i dinamičnost - u kompaktnom izdanju.
GLB – priuštite si luksuz i prostranost - mogućnost proširenja do 7 sjedala podiže avanturu na novu razinu za Vas i sve Vaše suputnike
GLC - priuštite si  luksuz i stil - izaberite između obiteljskog SUV-a ili sportskog Coupe izdanja
GLE - priuštite si  luksuz i sport- od udobne gradske do adrenalinske off road vožnje, GLE je spreman na sve
Uz nove SUV modele, zbog iznimne potražnje dodatno se produžuje ALL STAR akcija. Tako da i dalje možete postati član najboljeg tima.
 
Ušteda 35.000,00–100.000,00 kn*
 
Čekanje se isplatilo. Došao je trenutak kada možemo reći da se u ovim izazovnim vremenima čekanje isplatilo. Kako bismo ublažili posljedice izolacije odlučili smo ponuditi sva Mercedes-Benz vozila sa zalihe s jedinstvenim popustima u iznosu od 35.000 –100.000 kuna, ovisno o modelu. Na Vama je odluka hoćete li sav iznos iskoristiti na popust ili ćete ga koristiti i za kupnju atraktivnih proizvoda iz All Star košarice bilo da se radi o produljenom jamstvu, servisnom paketu, ili pak nešto drugo, primjerice dodatnu upremu ili accessories program. Količina vozila je ograničena, zato kontaktirajte najbližeg Mercedes-Benz partnera, online ili telefonom, i odaberite zvijezdu svojih snova!
 
Popust se odnosi na preostala vozila s zaliha. Za detalje o akciji i točan popis vozila na akciji, kliknite ovdje.

A za sve ostale informacije kontaktirajte naše prodajne savjetnike koji su Vam uvijek na usluzi.
 
 
Slika je simbolična. *uz ugovaranje financiranja putem MB Leasinga. Bez ugovaranja financiranja iznos uštede je manji za 6250,00 kn.Financiranje putem Mercedes Benz Leasinga s nominalnom kamatom od 1,99% za financiranje 50-50 i kamatom 4,99% za 33-33-33 kao i sva ostala financiranja putem operativnog ili financijskog leasinga. Nominalna kamata koja se odnosi se na financiranje Mercedes-Benz Leasinga Hrvatska putem financijskog leasinga na rok trajanja od 1 godine, s godišnjim plaćanjem obroka, bez ograničenja kilometraže uz uplatu akontacije od 50 % od bruto vrijednosti vozila i trošak odobrenja financiranja u iznosu 1 % od cijene vozila.