phone-icon

Gašparić Grupa - Pregled 2021. godine

Pregled 2021. godine

Gašparić Grupa, unatoč zahtjevnoj godini, ostvarila je pozitivan rezultat. ✅

Godina koje se pokazala izazovnom u svakom segmentu našeg poslovanja potvrdila je da možemo i u teškom trenutcima ostati na razini s uslugom. Uz kašnjenja vozila, nedostatke rezervnih dijelova i iznimne kadrovske izazove, prilagodba i požrtvovnost su bili odlučujući faktori. Voljeli bi se na prvom mjestu zahvaliti svakom pojedinačnom zaposleniku naše Gašparić Grupe. Strpljenje i profesionalnost koju su pokazali, uvelike je razlog uspješnosti poslovne godine.

„Uspjeh tvrtke je rezultat uspješnog kolektiva i osobni uspjeh svakog pojedinca: čestitam Vam svima na uspjehu koji smo zajedno ostvarili!“
Lana Gašparić, CEO

Željeli bi se zahvaliti i Vama, našim klijentima, koji ste nam ponovo pokazali naklonost i povjerili nam svoje limene ljubimce. Zbog Vašeg povjerenja uložili smo izniman napor da Vi što manje osjetite izazove koje nam je ova „Novo-normalna“ situacija nametnula. Ova godina je zaslužila jedan opsežni pregled, da zajedno proslavimo uspjeh Gašparić Grupe 😊.
 Upoznajte naše nove partnere i prisjetite se starih uzdanica.

U 2021. godini snaga i stabilnost branda bila je glavni segment naše marketinške politike. Ove godine ostvarili smo neke od najuzbudljivijih partnerskih suradnji i uspjeli zadržati kvalitetan odnos s našim trenutnim partnerima.

 

GNK Dinamo – Gašparić Grupa

U ponedjeljak 13. rujna uz glavni teren stadiona Maksimir održano je službeno predstavljanje partnerstva između GNK Dinamo i Gašparić Grupe. Na predstavljanju partnerstva i predaji vozila sudjelovali su predsjednica uprave GNK Dinamo gđa. Vlatka Peras i direktorica Gašparić Grupacije gđa. Lana Gašparić te nekoliko igrača prve momčadi Dinama. Mislav Oršić, Deni Jurić, Marin Leovac, Dario Špikić i Rasmus Lauritsen.

"Ponosni smo i sretni zbog partnerstva s renomiranom i respektabilnom automobilskom korporacijom Gašparić Grupom. Dinamo izvan nogometnog travnjaka uvijek teži povezivanju s najboljim i snažnim brendovima i imenima, a naš novi partner sigurno to i jest. Vjerujemo u uspješnu suradnju i drago nam je što je istaknuta automobilska grupacija s dugom tradicijom i velikom kvalitetom postala dio naše plave obitelji."
Vlatka Peras, predsjednica uprave GNK Dinamo
 
"Dinamo je puno više od nogometnog kluba, on je simbol grada Zagreba i Republike Hrvatske. Klub s toliko uspjeha u proteklim godinama sve nas čini ponosnima te ima mnoge navijače i u našim redovima. Čast nam je biti partner u mobilnosti najuspješnijem hrvatskom nogometnom klubu. Vjerujemo da ćemo opravdati njihovo povjerenje te da će uživati u korištenju svoje nove flote vozila koja se sastoji od Mercedes-Benz i Hyundai automobila. Dinamu želimo uspješnu europsku i domaću sezonu uz puno sretno prijeđenih kilometara."
Lana Gašparić, direktorica Gašparić Grupacije

Gašparić Grupa ovom suradnjom želi postati partner i svakog  navijača Dinama te će u narednom vremenu organizirati i posebne pogodnosti za sve članove i navijače kluba.
Na lokaciji Gašparić grupacije nalazi se prodajno-servisni centar za Mercedes-Benz, Hyundai, Fiat i Jeep vozila te je centar ujedno generalni distributer za Mitsubishi Motors vozila za Republiku Hrvatsku. Objedinjene su usluge prodaje i održavanja novih i rabljenih vozila, kao i dugoročnog najma po sistemu full-fleet service. Zbog toga su klijenti potpuno bezbrižni te mogu uživati u vožnji svojih limenih ljubimaca, dok brigu o održavanju, osiguranju te ostaloj podršci mogu prepustiti iskusnom timu ljudi u grupaciji.


Gašparić Grupa produžuje suradnju s GNK Gorica

Gašparić Grupa, prijatelj HNK Gorice i grada Velike Gorice, i u narednom će razdoblju biti partner i podrška našega kluba u pokušaju ostvarivanju svih ciljeva na sportskom terenu, ali i izvan njega.
 
"HNK Gorica je ponos grada Velike Gorice i pokazatelj kako je uspjeh moguć s pravom vizijom i dobrim namjerama. Gašparić Grupa je dio Velike Gorice od svojih početaka i oduvijek je njegovala dobre lokalne odnose pa nam je izrazito drago da možemo surađivati i s ponosom Velike Gorice, HNK Goricom." - istaknula je Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupacije
 
Gašparić Grupa, dodali su iz grupacije, ovom suradnjom želi podržati lokalni razvitak i bolju suradnju te potaknuti društveno odgovorno ponašanje prema lokalnoj zajednici. Cilj suradnje je jačanje konkurentnosti i ostvarenje vlastitih razvojnih potencijala Velike Gorice. Svaka lokalna zajednica koja na taj način prepozna razvitak sporta kao društveni cilj, već će u ranoj fazi projekta ostvariti i mogućnost profitabilnosti kroz sport koji se ne odnosi samo na profit od evenata, već kroz niz drugih koraka koje su usko vezane uz gospodarski i marketinški razvoj sporta i lokalne zajednice.
 
"Izuzetno smo zadovoljni suradnjom s Gašparić Grupom u razdoblju iza nas i sretni smo što se ta suradnja nastavlja. Vjerujemo da spoj ovakva dva brenda našega grada, kao što su Gašparić Grupa i HNK Gorica, može donijeti samo obostrano zadovoljstvo i u vremenu pred nama." - istaknuto je iz kluba.


Alen „The Savage“ Babić i Gašparić Grupa potpisali suradnju

Ove godine imali smo čast započeti suradnju s izrazito talentiranim Alenom Babićem. Dok se naša suradnja krenula s velikim uspjehom, Alen je imao još uspješniju godinu. Podigao je svoj score na 10:0:0, točnije: Uz to svih 10 borbi su završene knock-outom. 

„Gašparić Grupa je u Alenu Babiću prepoznala potencijal budućeg prvaka i budućnost hrvatskog boksa. Zbog njegove radne etike, skromnosti i konstantnog dokazivanja odlučili smo ga podržati u osvajanju boksačkog svjetskog vrha. Nadam se da će naš doprinos imati utjecaj u ostvarenju tog cilja i ponosni smo što smo postali dio Savage Team-a.“
Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupe
 
Gašparić Grupa ovom suradnjom želi dodatno podržati već izrazito uspješni sportski put Alena „The Savege“ Babića. Uz naše sponzorstvo nadamo se omogućiti Alenu bolji fokus na trening i nove sportske uspjehe. Suradnja između Alena i Gašparić Grupe temelji se na zajedničkoj želji za napretkom. Alen se, osim uspjeha u ringu, dokazao i na društvenim mrežama, stvarajući jedinstven brand. Cilj suradnje je jačanje konkurentnosti, ostvarenje jače povezanosti s našim klijentima i unaprjeđenje naše usluge u svim segmentima.
 
„Suradnja s Gašparić Grupom potvrđuje da je Savage postao svjetsko ime. Izvrsnost prepoznaje izvrsnost. Želio bih se zahvaliti na povjerenju koje su mi ukazali i zajedno idemo samo naprijed. Uz podršku Gašparić Grupe mogu se posvetiti onome što radim najbolje, dominaciji u ringu.“
Alen „The Savage“ Babić


ELFS "SLOW DOWN, GO GREEN" MODNA REVIJA


Gašparić Grupa oduvijek je bila veliki prijatelj održivosti i recikliranja. Ovogodišnja modna revija hrvatskog ELFS tandema, Aleksandra Šekuljice i Ivana Tandarića idealno odražava stavove naše grupe. Profesionalnost, elegancija i vrhunska kvaliteta. Prva ELFS modna revija nakon dužeg vremena, idealna je bila prilika upoznati sve prisutne s Mercedes EQ modelima, posebice potpuno električnim EQA.  

Dio kolekcije izrađen je od recikliranih materijala, a tijekom proizvodnje, sav se otpad donira Zadruzi Humana Nova, koji se potom prerađuje. Reviju ni ovaj put nisu propustile osobe iz javnog života Hrvatske pa su tako iz prvih redova u ovom modnom presjeku uživali Matija Vuica, Tihana Harapin Zalepugin, sestre Boudoir, Antonija Blaće, Doris Pinčić, Lejla Filipović, Olja Vori, Ida Prester, Uršula Tolj, Borna Rajić, Ivana Mišerić, Josipa Pavićić, Marta Fernandez, Iva Todorić, Emina Pršić, Danijela Pintarić, Ivana Delač, Nina Slamić Gudeljević, Nabilah Harron, Ana Miščević, Tomislav Petranović, Dalibor Petko, Stefan Orlić, Neven Ciganović te brojni drugi. Gašparić Grupa predstavljena je od strane, Mercedes-Benz Auto Gašparić-a, izložio je Mercedes EQA koji predstavlja ulazni model u Mercedesov potpuno električni EQ svijet. Ugljično neutralno, održivo i inovativno. Naš potpuno električni 𝐌𝐞𝐫𝐜𝐞𝐝𝐞𝐬 𝐄𝐐𝐀 𝟐𝟓𝟎 savršeno se uklopio u odgovorno moderan povratak ELFS -a i još jednom podržao naš slogan, Go GREEN, Go Gašparić.

"Vrijeme je da predstavimo još jedan modni dodatak, električni Mercedes-Benz EQA. Uz prepoznatljivu Mercedes-Benz eleganciju, s novim električnim modelima dolazi i nota futurističkog dizajna."
Aleksandar Šekuljica
Mitsubishi L200 - Hrvatska Gorska Služba Spašavanja

LMG Autokuća, dio naše Gašparić Grupe, isporučila je nova Mitsubishi L200 teretna vozila našim vrijednim HGSS-ovcima."U sklopu projekta Sigurna.hr, Hrvatska gorska služba spašavanja bogatija je za novu flotu interventnih vozila za djelovanje na različitim terenima i uvjetima spašavanja. Nabavljeno je 16 terenskih vozila marke Mitsubishi L200 Intense vrijednosti 4,7 mil. kn."
dr. sc. Mario Šiljeg

Svečanu primopredaju uveličali su državni tajnik, dr. sc. Mario Šiljeg, glavna savjetnica ministra Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja Anja Bagarić, ravnatelj Uprave za zaštitu prirode Igor Kreitmeyer, generalni direktor Hrvatskih voda mr.sc. Zoran Đuroković i članica uprave marke Mitsubishi za Hrvatsku Lana Gašparić.

Nadamo se da će ih naši Mitsubishiji služiti dugo i vjerno, dostojno naše legendarne HGSS službe. 💪   🎉😊😎🎊Pridružite nam se i 2022. godine, u novim pobjedama, najboljim ponudama i zadovoljstvu korištenja naših usluga. 🎉😊😎🎊