Novi Mercedes-Benz Sprinter

Novi Mercedes-Benz Sprinter
Novi Sprinter je toliko svestran da ćete pronaći baš onaj koji Vam treba za Vaše prijevozničke zadatke.
Više od 1.700 mogućih varijanti omogućavaju ekonomičnost osnovnog furgona ili podvozja s jednostrukom kabinom jednako kao i učinkovitost Tourera s reprezentativno uređenim putničkim prostorom. No, svi Sprinteri imaju jedno zajedničko - robusnost i trajnost na koju ste navikli od Mercedes-Benz vozila.


Koncept dizajna senzualne čistoće postaje jedinstven za sve Mercedesove modele. Oduševljava privlačnim, puristički-modernim oblikom čiji je otpor zraka optimiziran što može pozitivno utjecati na potrošnju goriva. A kada smo već kod troškova, od sada je Sprinter još dostupniji jer je osim pogona na stražnje kotače ili na sva četiri kotača u ponudi i s prednjim pogonom. Zahvaljujući prednjem pogonu cijena vozila postaje povoljnija. Uz to, vozilo s prednjim pogonom ima dodatnu dopuštenu nosivost od 50kg od čega će profitirati distribucijski promet. S prednjim pogonom niži je utovarni prag u usporedbi s vozilima s pogonom na stražnje kotače. Za ovu pogonsku varijantu ekskluzivno je dostupan novi automatski mjenjač 9G-TRONIC - prvi i jedini u ovoj klasi vozila.
Kod pogona na stražnje kotače odvojenost pogona i uređaja za upravljanje poboljšava komfor u vožnji i optimizira krug okretanja. Ponašanje u vožnji je agilnije, pravu snagu u vožnji možete osjetiti s motorima od 120 i 140 kW. Jedinstveni pogon na sve kotače s mogućnošću uključivanja i isključivanja za dostavna vozila nudi jedino Mercedes-Benz Za zahtjevne zadatke dodatno se može naručiti redukcijski prijenos. Po prvi puta je i za Sprinter s pogonom na svim kotačima dostupan automatski mjenjač 7G-TRONIC PLUS, za odličan komfor prebacivanja stupnjeva prijenosa i veliku ušteda goriva.

 
Furgon, Tourer i Podvozje s jednostrukom ili dvostrukom kabinom osnova su za dojmljivu raznolikost varijanti. Ona se dodatno povećava zahvaljujući izborom od 4 snage motora, mnogobrojnoj dodatnoj opremi, različitim izvedbama podvozja i pripremama proizvođača za nadogradnje specifičnima za razne djelatnosti. No, pored svih tih noviteta zadržali smo ono što je najvažnije. Mnoga iskušana rješenja nadgradnji i opreme mogu se i dalje koristiti bez velike promjene.
Furgon je dostupan u četiri duljine vozila, s 3 visine krova, ukupne dopuštene mase od 3 do 5,5 tone te s utovarnim prostorom obujma od 7 do 17 kubičnih metara. Ukoliko koristite prikolicu ukupna dopuštena masa može dostići 8750 kilograma.

Odaberite model Sprintera iz programa Mercedes-Benz laka gospodarska vozila

Dogovorite probnu vožnju novog Sprintera