Novi Mercedes-Benz GLE

Novi Mercedes-Benz GLE
Novi Mercedes-Benz GLE ima mnoštvo inovacija. Na primjer, aktivni sustav ovjesa E-ACTIVE BODY CONTROL s 48 voltnim napajanjem, prvi je na svijetu. Sustavi pomoći u vožnji napravili su još jedan korak naprijed sa sustavom Active Stop-and-Go Assist. Unutrašnjost je još prostranija i udobnija, s tim da je na zahtjev dostupan i treći red sjedala. Informacijsko-zabavni sustav ima veće zaslone, head-up prikaz u boji s rezolucijom od 720 x 240 točaka i MBUX Interior Assistant, koji može prepoznati pokrete ruke i dlana i podržava upravljanje. 
Unutrašnjost novog GLE-a svoju fascinantnost crpi iz kontrasta između luksuznog, elegantnog ambijenta Mercedes-Benzove luksuzne limuzine i robusnih, progresivnih značajki nekog SUV modela. Središnji element dizajna armaturne ploče je sportski, stilski oblikovan kokpit integriran u privlačni nosač armaturne ploče.

Vanjski dizajn ne samo da odiše snažnom pojavom, nego također postavlja nove standarde aerodinamike u SUV segmentu.
Početkom 2019., kada počne prodaja GLE će u ponudi imati potpuno novu liniju motora. Novi 4MATIC pogon omogućuje visoku agilnost na cesti i nadmoćne performanse na terenu. Kasnije će ponudi biti dodana plug-in hibridna izvedba s posebno dugim dosegom s jednim punjenjem. Cijene za novi GLE biti će poznate početkom zaprimanja narudžbi kasnije ove jeseni.

Među prvima dogovori test vožnju novog Mercedes-Benz modela GLE
Provjerite našu ponudu novih Mercedes-Benz vozila