phone-icon

Novi Mercedes-Benz GLA

Novi Mercedes-Benz GLA
Sportski iz svakog kuta gledanja.
Progresivan oblik kompaktnom SUV-u daje dinamiku i eleganciju dodatno izraženu dizajnom naglašenih površina.

Unutarnje vrijednosti su važne.
Unutrašnjost novog modela GLA ujedinjuje prostorni dojam, visoku tehnologiju i sportski karakter. Dizajn postavlja mjerila s modernim glatkim govorom forme. Osobiti naglasci: samostojeći kokpit sa širokim zaslonom i sportski progresivno oblikovani osvijetljeni ventilacijski otvori. 

Svaku zonu pretvara u zonu komfora.
Novi GLA opremljen je sa svime onime što će Vašu vožnju učiniti još ugodnijom. Interijer ujedinjuje prostorni dojam, sportski karakter i materijale na najvišoj razini. Pritom je novi kompaktni SUV funkcionalniji nego ikad prije i uvijek se prilagođava Vašim potrebama.
Elegantna unutrašnjost novog Mercedes-Benz GLA automobila
Drago mi je da smo se upoznali.
Sa sustavom MBUX možete pričati u svakom trenutku: Mercedes-Benzov multimedijski sustav upravljanja je inovativan, intuitivan i inteligentan. I umrežen s Vašim digitalnim svijetom.

Besprijekorna sigurnost
Bilo da se nalazite u prometnoj špici, na dugoj noćnoj vožnji ili na nepoznatim cestama, Vaš novi GLA osjetno Vas rasterećuje upravo u stresnim situacijama. Iza tog rasterećenja stoji koncept koji svaku vožnju u Mercedes-Benzu čini sigurnijom i jedinstvenom: Mercedes-Benz Intelligent Drive. Jer je vrijeme koje provedete za upravljačem Vaše vrijeme. Vrijeme za opuštanje. Vrijeme za punjenje baterija. Kako biste na svoje odredište stigli prije svega sigurno, ali i opuštenije.

HANDS-FREE
Vozi puno. Otkriva još više. Od kupovine do dugog putovanja – GLA je spreman za bilo koju pustolovinu. Opcijski, prtljažnik možete otvoriti dodirom na tipku ili pokretom noge.

360-stupanjska kamera
Unaprjeđenje udobnosti za 360 stupnjeva. Bilo da se radi o parkiranju ili manevriranju – četiri umrežene kamere opcionalno osiguravaju realističan prikaz okoline. Za manje briga i više dojma.

Mercedes me connect:
Digitalne usluge za Vas i vaš GLA.
Mercedes me connect usluga umrežuje vas s vašim vozilom i pruža vam digitalne usluge, kao što su primjerice: status vozila na zahtjev, podatke o lokaciji...