phone-icon

Nova Mercedes-Benz A-klasa

Nova Mercedes-Benz A-klasa
Postavlja standarde u kompaktnoj klasi

Nova Mercedes-Benz A-klasa mladenačka je i dinamična kao nikada prije, ali i odrasla i udobna. U potpunosti ponovo definira moderni luksuz u kompaktnoj klasi te stvara revoluciju unutrašnjeg dizajna. Što se tiče tehnologije, nova A-klasa ne samo da zauzima prvo mjesto zahvaljujući MBUX – Mercedes-Benz User Experience sustavu nego također nudi niz funkcija koje su prije bile rezervirane za luksuznu klasu. U određenim uvjetima vožnje po prvi put je u mogućnosti voziti poluautonomno, a na zahtjev su dostupna MULTIBEAM LED prednja svjetla. 

Unutrašnji dizajn: revolucija iznutra
Unutrašnjost nove A-klase je potpuno redefinirana s njezinim modernim i avangardnim izgledom. Mercedes-Benz ima sasvim novi pristup, pokrećući revoluciju u kompaktnoj klasi s potpuno novim osjećajem prostranosti unutrašnjosti. Jedinstvena unutrašnja arhitektura posebno je oblikovana avangardnim dizajnom prednje ploče: po prvi put je uklonjen pokrov iznad instrumenata. Zahvaljujući tome, glavno tijelo prednje ploče u obliku krila izdužuje se od jednih do drugih vrata bez vizualnog diskontinuiteta. Široki zaslon je u potpunosti samostojeći. Dodatna istaknuta značajka su ventilacijski otvori sa sportskim izgledom turbine. 

“Nove tehnologije moraju se usredotočiti na osobe koje ih koriste i pojednostaviti njihov život. Nova A-klasa to čini na razne načine i postaje emocionalan i inteligentan suputnik,” kaže Ola Källenius, član Upravnog odbora kompanije Daimler AG, odgovoran za istraživanja i razvoj Mercedes-Benz automobila. "Jedan dobar primjer je MBUX – Mercedes-Benz User Experience sustav koji kombinira intuitivnu i prirodnu uporabu s inteligentnim softverom koji uči."

Svi modeli nove A-klase pokretani su novim i učinkovitim dizelskim i benzinskim motorima te je iskoristivost ovog modela, iako je Mercedes-Benz zadržao sportski izgled, povećana.

Pogledajte novu Mercedes-Benz A-klasu u salonu Auto Gasparić, a za dodatna pitanja obratite se Mercedes-Benz prodajnim savjetnicima