phone-icon

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ ponovo je postao najbrži luksuzni automobil na Nürburgringu, postavljajući 2 sekunde brže vrijeme od Porschea Panamere Turbo S koja je prije tri mjeseca skinula Mercedes-Benz s trona.

Neočekivano svestran, Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ spaja impresivne performanse trkaćeg automobila s udobnošću i elegancijom koja odlikuje sve Mercedes-Benz modele.
Rekordni krug na 73 zavoja “Zelenog pakla” postavljen je s potpuno standardnim modelom. Iako je model standardan, on je itekako dobro opremljen za ovakve majstorije. Osim impresivnog V8 twin-turbo motora s 639 konjskih snaga, GT 63 S 4MATIC+ posjeduje i druge napredne značajke poput AMG Performance 4MATIC+ pogona na sve kotače, aktivnog upravljanja stražnjom osovinom, elektronski kontroliranog limited-slip diferencijala i AMG DYNAMICS upravljačkog programa. Uz to, rekordni krug postavljen je na Michelin Pilot Sport Cup2 gumama koje su dostupne kupcima kao dodatna oprema.

Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ je coupe s četvorim vratima koji je ugodan i izrazito upotrebljiv u svakodnevnim aktivnostima te opremljen s mnogim inteligentnim sigurnosnim značajkama. Uz to nudi ekstreman nivo vozačke dinamike i preciznosti upravljanja što je ponovo demonstrirano na zahtjevnom Nordschleifu.  

Video ovog impresivnog podhvata možete pogledati na sljedećem linku.
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ on the Nürburgring Nordschleife