phone-icon

Hyundai i Gašparić Grupa na Weekend Media Festivalu

Hyundai i Gašparić Grupa na Weekend Media Festivalu

Hyundai i Gašparić Grupa na Weekend Media Festivalu
Petak, 24.09.2021 – Rovinj – Weekend Media FestivalHyundai hrvatska je prepoznao Weekend Media Festival kao najbolju priliku za predstavljanje novog Ioniq 5 modela. Weekend Media Festival je etablirani regionalni događaj koji na jednom mjestu okuplja brojne stručnjake iz svijeta medija i komunikacija te donosi najnovije trendove, znanja i uspješne prakse iz industrije.

Uz edukativne i zanimljive komunikacijske teme o budućnosti medija i digitalnih tehnologija, svi sudionici imali su priliku vidjeti i Hyundai N corner te hrvatsku premijeru Hyundai IONIQ 5, novog potpuno električnog modela.
Uživajte u pogledu na Weekend Media Festival i najatraktivnije Hyundai modele.Hyundai IONIQ 5

Kao prvi model novog Hyundai električnog IONIQ brenda posvećenog isključio baterijskim električnim vozilima, IONIQ 5 postavlja nove standarde za električnu mobilnost s posebnim naglaskom na održivost i inovacije.
IONIQ 5 temelji se na novoj modularnoj platformi (E-GMP) koja je posebno je prilagođena za baterijska električna vozila. Karakteristika platforme je veliki međuosovinski razmak te omogućuje izrazito izdašan prostor u unutrašnjosti. Uz izrazitu ponudu prostora, IONIQ 5 razlikuje se i zbog jedinstvenog dizajna te posebnim fokusom na održivost. Kod izrada vozila posebna je pažnja posvećena korištenju održivih materijala poput recikliranih plastičnih boca, šećerne trske i vune.
Inovacije dolaze i kod pogonskog sklopa, s ultra brzim punjačem od 800 V, vrhunskim performansama i mogućnošću punjenja drugih uređaja i vozila iz pogonske baterije IONIQ-a 5. Uz već standardne napredne mogućnosti povezivanja s vašim mobilnim uređajem i visoke razine pasivne i aktivne sigurnosti, IONIQ 5 definitivno postavlja nove standarde za električna vozila.
 
Hyundai N corner: Mjesto koje vam vraća vjeru u užitak za volanomHyundai KONA N

Hyundai KONA N je urbani kompaktni SUV visokih performansi. KONA N povezuje uzbudljive performanse s svakodnevnom uporabljivošću. KONA N je vozilo s kojim možete odvesti djecu u školu, obaviti shoping i koristiti za track day na lokalnoj trkaćoj stazi. KONA N je prvi SUV model koji se priključio Hyundai N modelskoj liniji. Iako je specifična zbog svojeg SUV oblika karoserije, KONA N je u potpunosti odana N filozofiji te donosi vrhunske performanse i očaravajući užitak vožnje.   
KONA N povezuje istinski zabano vozačko iskustvo malog automobila s uporabljivošću SUV-a. Vozači će uživati u snažnom odazivu papučice gasa, karakteristično sportskom zvuku vozila i odličnom prijanjanju ceste dok u isto vrijeme ima dovoljno prostora za svakodnevne zadatke i sve moderne sigurnosne značajke.
 
Hyundai i30N

Hyundai i30N je prvo vozilo visokih performansi iz Hyundai Motor-a pod N modelskom linijom. Temeljen za novoj generaciji modela i30, i30N je u potpunosti dizajniran da Vam pruži maksimum vozačkog užitka u svakoj situaciji, od svakodnevne vožnje do trkaće staze. N modeli se rađaju u Namyangu, globalnom istraživalačkom centru Hyundai Motor-a u Koreji, a odrastaju na Nürburgringu. Nürburgring je, osim jedne od najzahtjevnijih trkaćih staza na svijetu, i Hyundaijev testni centar. Samo N logo simbolizira kombinaciju zavoja na slavnoj stazi gdje se N modeli testiraju i gdje polažu završni test da dokažu svoj trkaći pedigre. I30N je razvijen temeljem WRC iskustva koje Hyundai uspješno skuplja od 2014. godine.

Hyundai i20N 

Za avanturu na cesti: Novi Hyundai i20 N! Jaka snaga motora i inovativne tehnologije vrhunac su ovog N-Modela. Novi član naše N-obitelji pokazuje sportsku dinamiku, koja će oduševiti svakog N-tuzijasta neusporedivim užitkom u vožnji. Svaki detalj novog Hyundaija i20 N naglašava njegov snažan karakter. Aerodinamične linije naglašavaju naš novi dizajnerski jezik “Sensuous Sportiness”, a posebno velik završetak ispušne cijevi se brine za puni zvuk. Potpuno novi i20 N vuče korijene direktno iz moto sporta. Inspiriran je i20 Coupe WRC, reli automobilom koji se temelji na izrazito izmijenjenoj verziji cestovnog Hyundaija i20. Hyundai je svoje reli iskustvo kapitalizirao 2019. godine Hyundai kada je okrunjen za WRC prvaka svijeta. Do danas je Hyundai postigao ukupno 17 pobjeda na najvišoj razini međunarodnog reli natjecanja.

Hyundai - New Thinking, New Possibilities