phone-icon

Gašparić Grupa i HNK Gorica obnovili uspješnu višegodišnju suradnju

Gašparić Grupa i HNK Gorica obnovili uspješnu višegodišnju suradnju

Nogometni klub HNK GORICA i Gašparić Grupa ponovno su udružili snage kako bi osnažili svoju dugogodišnju suradnju, koja je ove godine nadograđena ugovorom o partnerstvu za mobilnost kluba, u sklopu kojeg su isporučena četiri vozila Hyundai Tucson.

Ključeve vozila preuzeo je trener Željko Sopić, a predaji vozila u autosalonu u Velikoj Gorici, prisustvovali su i igrači Krešimir Krizmanić i Jurica Pršir te predsjednik kluba Nenad Črnko.
 
"Vjerujem da će i jednima i drugima ova suradnja donijeti brojne benefite u budućnosti, a mi ćemo dati sve od sebe da još kvalitetnije prezentiramo svoj grad i naše partnere“, izjavio je Nenad Črnko, predsjednik HNK Gorica.
 
Gorica je svojom požrtvovnom i zahtjevnom sezonom iza sebe pokazala kako je pravi borac, a time se svrstala među najznačajnije uzore koje mladi danas mogu imati u svom gradu.

„Od osnutka 1982. godine, u srcu Velike Gorice, naša je tvrtka prošla put kontinuiranog širenja poslovanja, što nas je danas dovelo do ponosne pozicije jednog od vodećeg multi-brand prodajno-servisnih centara u kontinentalnom dijelu Hrvatske. Uvijek težimo jačanju svoje uloge u poticanju lokalnih inicijativa, posebice kada se radi o sportu i poticanju mladih da razvijaju svoj potencijal kroz treninge i zdrav način života. Također, moram istaknuti kako smo izrazito ponosni što u našem gradu imamo prvoligaša te vjerujemo kako svojim primjerima, HNK Gorica i Gašparić Grupa pokazuju kako lokalna zajednica nije samo mjesto gdje se živi, već i mjesto gdje se ostvaruju snovi“, istaknula je Lana Gašparić, CEO Gašparić Grupe.

Ova suradnja je svijetli primjer kako poslovni sektor i sportske organizacije mogu zajedno djelovati u korist lokalne zajednice, postavljajući temelje za održivi sportski razvoj i promicanje zdravog načina života među mladima.