Mitsubishi L200

Novi Mitsubishi L200 dostupan je u izvedbi Club Cab i Double Cab. Treba napomenuti da Club Cab ima četiri sjedala zbog čega je oslobođen plaćanja posebnog poreza na motorna vozila, što omogućuje uštedu prilikom nabave vozila. L200 je pick-up vozilo koje je, po doživljaju vožnje, uvjerljivo najbliže osobnom automobilu od svih konkurenata. Značajno je reduciran prijenosni omjer upravljača, uvedeni su novi motori (153 KS i 181 KS) sa aluminijskim blokom i glavom motora niske kompresije, mjenjač sa 6 brzina (MT) te 5 brzina i polugicama na volanu (AT) i još mnoga sigurnosna oprema i oprema za udobnost atipična za pick-up vozila.
Osnovno i kasko osiguranje gratis!

L200
Opis vozila
Od samih početaka Mitsubishi je kreirao koncept nazvan "Sport Utility Truck" (SUT), što znači da je pick-up vozilo prikladno za osobne i obiteljske, a ne samo komercijalne potrebe. Cilj novog modela je daljnji razvoj izvornog koncepta te osigurati korisnicima zadovoljstvo vožnje korištenja i posjedovanja ultimativnog Sport Utility Truck vozila. Inovativni dizajn koji podsjeća na tijelo atletičara, visoke performanse, odlično prigušena buka u kabini, veća energetska učinkovitost zahvaljujući novom potpuno aluminijskom "MIVEC" diesel motoru i implementaciji "State of the Art" tehnologije.


 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Napredni sustav stalnog pogona na sva četiri kotača sa tri diferencijala uz mogućnost isključivanja prednjeg pogona i reduktorom (Super Select 4WD) i dalje predstavlja presedan među pick up vozilima. Novi dieselski motori s aluminijskim blokom (tehnologija zajedničkog voda) od 2,4 litre radnog volumena ispunjavaju Euro 6 normu, a dostupni su u dvije izvedbe: 154 KS i 181 KS (MIVEC). Nosivost kod svih izvedbi prelazi 1.000 kg uz dopuštenu masu prikolice do 3.100 kg. Nude se dva karoserijska oblika: Club Cab sa manualnim mjenjačem i Double Cab sa manualnim i automatskim mjenjačem te izbor između opreme Invite, Intense i Instyle.
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mitsubishi vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mitsubishi prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Božidar Balta
Božidar Balta
Prodaja Mitsubishi vozila