Mitsubishi Eclipse Cross

Stil koji potiče želju za vožnjom i ispunjava povjerenjem na prvi pogled. Poput sportaša u pokretu, oštrim i dinamičnim karakternim linijama ostavlja upečatljiv dojam na okolinu.
Osmišljen da olakša koncentraciju vozača i unaprijedi kontrolu u vožnji, doživite Mitsubishi Eclipse Cross klikom na link

Eclipse Cross
Opis vozila
Premda moderan coupé,
Eclipse Cross je SUV.
Dinamično oblikovana forma projicira eksplozivnu snagu sportaša od sportskog prednjeg dijela do high-tech stražnjih lampi. Head Up zaslon u boji projicira podatke o vožnji u vidno polje vozača.  Sportski, no pažljivo dizajniran kokpit podiže puls i zadovoljstvo putnika na višu razinu. 
Eclipse Cross dolazi s elektronički kontroliranim sustavom pogona na sva četiri kotača, koji šalje potrebnu količinu momenta na stražnje kotače, ovisno o situaciji i cestovnoj površini. 
Testiraj vozilo Zatraži ponudu
Opis vozila
Tehnički podaci
Kontrola dinamike vozila uključuje Active Yaw Control sustav, koji koristi kut upravljanja, brzinu skretanja, okretni moment vožnje, silu kočenja i informacije o brzini kotača kako bi se utvrdila radnja vozača, ali i ponašanje automobila.
Pogon novog SUV-a je zasnovan na 1.5-litrenom benzinskom motoru s turbopunjačem i izravnim ubrizgavanjem, koji radi u sprezi s CVT mjenjačem s 8 brzina. 2,2-litreni common rail dizelaš s izravnim ubrizgavanjem modificiran je posebno za Eclipse Cross, te opremljen s novim 8-stupanjskim automatskim mjenjačem.
Head Up zaslon u boji projicira podatke o vožnji u vidno polje vozača.  Sportski, no pažljivo dizajniran kokpit podiže puls i zadovoljstvo putnika na višu razinu
 
Preuzmi brošuru
Tehnički podaci
Cijene
Za pregled cijena svih izvedbi motora i opreme Mitsubishi vozila preuzmite cjenik ili kontaktirajte Mitsubishi prodajnog savjetnika
Preuzmi cjenik
Tu smo za vas. Javite nam se!
Marko Pintarić
Marko Pintarić